5 Ekim 2017 Perşembe

Su ile ilgili sözler kısa

Aradığınız konunun ilk harfini tıklayarak ilgili anlamlı sözlere ulaşabilirsiniz. Anlamlı Sözler , Manalı sözler , Kısa Anlamlı Sözler , Güzel Sözler , . Bu sayfada su ile ilgili sözler bulacaksınız. Değerli GuzelCumleler.


Mevlana su ile ilgili sözlerinden bir tanesinde şöyle söylemiştir: “Su, ateşe galiptir.

Sayfa İçeriği: Sevgi Mesajları, Sevgi Mesajları Kısa , Sevgi Mesajları Uzun, . Güneşin ateşinden çok, suyun özlemi yakar çölü. Ancak aptallar suyun derinliğini iki . Suyun gücü yavaştır ama zamanla her seferinde ufak bir parça olmak üzere toprağı ve kayaları aşındırarak derin vadiler meydana getirir. Suyumuza sahip çıkmak geleceğimize sahip çıkmaktır. Su ile ilgili Söylenmiş Güzel Sözler.


Su tüm canlı yaşamı için hayattır.

Su sıkıntısı yaşamamak için temiz su kaynaklarını . Koca bir çölde kum tanesi olmak ya da okyanusta su damlası, ama en güzeli . Aşk Sözleri ve Mesajlarının yer aldığı sayfamızda bulunmaktasınız,. Sana en muhtaç olduğum şu anda gel. Sağlıklı olmak, hayat kavgasında başarının . Arkadan bir kadın “ Şu parayı alır mısınız” dedi. Bu sözleri , içinde bulunduğumuz çeşitli hal ve duygularımıza göre paylaşır, etkileşim yaratırız. Umutların solar kurur da su bulamazsan beraber sulayalım, gözyaşlarım senindir.


Bu haber ile ilgili yorum bulunamadı. Gökyüzü İle İlgili Sözler. Aylar Sözleri ve Mesajları. Zamanla İlgili Sözler. Kısa aşk sözleri , mutlaka paylaşım yapmak isteyeceğiniz etkileyici sözler içerir.


Hayat avucundaki su gibidir. Küçücük şu yüreğimde dünyalar kadar sen var. Sevgiyle ilgili tek sorun, seni sevmelere tek bir ömürde doyamayacak olmam.

Seyahat ile ilgili sözler listesinde tüm zamanların en ilham verici seyahat sözlerini bulabilirsiniz. Yazar Simon in Seyahatdk. Gülmek ile ilgili sözler , çok komik sözler , esprili sözler ve komik sözler. Sitemizde yer alan sözleri sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilir, mesaj . Bu yazımızda gökyüzü hakkında söylenmiş en güzel sözleri sizler için derledik. Sevdiğinize veya eşinize güzel sözler söyleyerek mutlu etmek istediğinizde, sevgiliye güzel sözler sayfamızdaki mesaj örneklerinden yararlanabilirsiniz.


En güzel ve anlamlı, İngilizce kısa sözleri aşağıdaki tablomuzda bulabilir,. Dünya denilen su kokuşmuş çöplükte herşeyden şüphe edebiliriz. Anlamlı kısa sözler yazımızda en güzel kısa sözler bulabilir bu sözleri sosyal ağlarda kısa.


Bu nedenle sevdiğiniz kişinin ağızdan dökülen kısa sözler anlamlı ve bir o. Eğitimin tanımı ile . Bu güzel sözleri okurken doğaya karşı olan sorumluluğumuzu da . Mevlana şöyle demiştir: “Ömrümün özeti sadece şu üç kelimedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar