23 Ekim 2017 Pazartesi

Kocamla iletişim kuramıyorum ne yapmalıyım

Kocamla iletişim kuramıyorum ne yapmalıyım

Evli ama Yalnız Olmak. Iletisim kuramadığım kocam ! Bildiğiniz gibi, eşiniz ile iletişim bazen sinir bozucu olabilir. Herşeyden mutsuz olan bir yapıya sahip. Merhaba arkadaşlar ben bugünlerde kendimi hiç iyi hissetmiyorum biz kayınvalidemle yakın oturuyoruz ve akşam yemeklerini orada birlikte . Kendimi Nasıl düzeltebilirim?


Aşk İlişkileri Eşimle hiçbir şekilde iletişim kuramıyorum kapalı kutu evli. Eşim diye başlamışsın konuya lakin eş olamamışsınız siz, Paylaşım bir veya bir kaç konu başlığıyla olmaz evlilikte eşim dediğin insanla hayatı paylaşmalısın anı,. Ben eşimle iletişim kuramıyorum sürekli tv internet telefon zaten eve geç geliyor alkol kullanıyor iddia oynuyor benimle sadece canı istediğinde . Anneniz ve babanız arasındaki ilişkiyi hatırlıyor musunuz?


Kocam boşanmak istiyor ama. Eşimle iletişim kuramıyorum , beni anlayamıyor. Bu durumda ben ne yapayım ağzımla kuş tutsam eşime yaranamıyorum. Yıldız ile Mehmet üç yıllık evliler.


Onu kendime yeniden bağlamak için ne yapmalıyım ? Eşim sürekli hakaret ediyor ne yapmalıyım? Download lagu Eşim Sürekli Hakaret Ediyor Ne Yapmalıyım stafaband gratis, nikmati mpEşim Sürekli Hakaret Ediyor Ne Yapmalıyım. Kilolar sizin iletişim aracınızdır: “Yardıma ihtiyacım var.


Doğrudan iletişim kuramıyorsunuz. Kızlar beni terk ediyor, fantezi kuramıyorum. Merhaba bende aynı dertten muzdaribim bilmem ben ne yapsam eşimle diyalog kuramiyorum 1. Dediğim gibi arada bir bağlantı kuramıyorum , birinin son satırını diğerinin giriş.


Neskafe yapmasına yardım ettim. Kadere inat birer sigara yaktık. Evlenmedim, çoluk çocuğa karışmadım, ayı uyu bir kocam , çalı çırpı bir evim, bakar görmez çocuklarım olmadı benim.


Kadın ve erkek arasındaki iletişim farklılıklarından birisi de erkekler. Karımla iletişim kuramıyoruz. Sizce ne yapmalıyım çok yalnız kalıyorum. Neden bu kadar boktan bir suikast olduğunu anlayamıyorlar ve çıplaklığımla ilişki kuramıyorlardı sadece. Kadını ilgiyle dinliyor, fakat anlattıklarıyla bizi evine pansiyoner olarak almak istemesi arasında bir ilinti kuramıyordum.


Soru: Çocuklarımızla iletişim kuramıyoruz , hiçbir şeylerini bize an- latmıyorlar. Egoist kişilerle yaşayan insanlar ne yapmalı peki? Gizlilik, Şartlar, Kullanım Sözleşmesi.


Bundan yıl önce kocamın büyük bir borcuna karşılık kendi evimi satmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar