31 Ekim 2017 Salı

Digitürk e dergi şubat 2017

Saklı nesneleri bulma oyunu türkçe ücretsiz, en iyi polisi oyna! Polis dedektif gizli eşyalar gizem oyunlar apk free on ApkEasy. Engin Ar ile Süper Matematik Oyunları indirimli Selam!


Peki, matematiğin gizemli dünyasına birlikte adım atmaya ne dersin? Polisiye ve dedektiflik oyunlarını sevenler için Android ve iOS platformunun en iyi.

Gizemli arka plan hikayesi ve atmosferik müziği ile bu oyun. Oyunun baş kahramanı sizsiniz ve dedektif gibi çalışarak önünüze çıkan. Yılın oyun haritasını masaya yatırıyor ve oyunseverleri bekleyen en iyi. Ling Shenhua ile tanışır ve yola. Gizli dedektif oyunu içerisinde polislik görevi yapan ancak tamamen gizli olarak çalışan bir dedektif rolüne bürüneceksin.


Bakalım soruların kaçını doğru cevaplayacaksınız. Orada tüm olay yeri dedektiflerine dikkat! Ceza dünyası yeniden harekete geçti, sizin göreviniz soyguncuları ve katilleri yakalamak.

Yasayı ve düzeni bu . Benzersiz bir olay yeri inceleme oyunu ! Dedektif Etiketli Ürünlere Göz Atıyorsunuz. En iyi dedektifler hızla yayılan suçla yüzleşmek için tekrar bir araya geldi. Birçok cinayet ekibi başarısız oldu . Cezai bir davayı gerçek bir dedektif gibi çözebilir misin? Farklı oyunlar gizem modları.


Birbirinden eğlenceli kutu oyunları ile keyifli saatlere ne dersiniz? Variable State adlı bağımsız oyun stüdyosunun Twin Peaks, The X-Files ve True Detective gibi kültleşmiş polisiye dizilerden esinlenerek hazırladığı Virginia . Sakin ol, Scooby-Doo! Eğitici Oyuncaklar › Eğitici Bloklar.


Yanal düşünce bulmacaları, lateral thinking puzzles ya da hikaye tamamlama . Parçaları Bulmaca Oyunları - Tüm ücretsiz oyunlar KralOyun. Favori oyununu bul ve. Kaçış oyunu eklemek veya liste ile ilgili bilgi almak için burayı tıklayın.


Gizli nesne macera oyunları iyi gizem , macera, bulmaca ve dedektif oyunların tüm hayranları için ücretsiz! Vampir ve gizemle “gizli nesne dedektif oyunları ” .

Wheely 8: UzaylılarMacera, Araba, Şirin, Mantık, Bul ve Tıkla, Bulmaca, Uzay, Gizem. Bizde onun yerine dedektiflik oyunlarıyla bu özlemimizi giderelim. Gezginler - Küçük Oyunlar kategorisindeki programlar. Natalie Brooks yeni macerasıyla geri döndü!


Oyun açıklaması: Bu gizemli oyunda ipuçlarını ararken tanıklarla konuşun, delilleri toplayın ve bu bilgileri kullanarak gizemli olayları çözün. Full Motion Video” oyunları , kısa tabiri ile FMV oyunlar dedektiflik , araştırma,. Gizemli bir ölüm, meraklı bir dedektif , bir kasaba dolusu şüpheli! Son boyunca çeşitli törenlerden ödüllerle dönen oyunu listeledik.


Olay yeri gizli eşyalar gizem oyunlar. Hudio Hidden Objects. Merhaba sevgili oyunseverler, yeni bir oyunla daha karşınızdayız. Gizemli dedektif oyun konsepti dizüstü deri kapak levha beyaz kağıt keçe .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar