2 Ekim 2017 Pazartesi

Ballıkuyu kentsel dönüşüm haberleri

Projede sosyal donatı alanları ile çocuk oyun alanı, parklar ve yeraltı otoparkları . Bu kentlerden biri de İzmir. Toki yeni konut projelerine hız kesmeden devam ediyor. Ballıkuyu üzerinde kentsel dönüşüm projesi start alıyor.


Proje kapsamında sosyal donatı alanlarıyla, çocuk oyun alanı, parklar ve yeraltı otoparkları . Vatandaşın tek umudu ise kentsel dönüşüm. Son Dakika Haberler. Kentsel Dönüşüm Haberleri Keçiören Hacıkadın Kentsel Dönüşümle Bin Konut Geliyor! Büyükşehir Belediyesinin ilk kentsel dönüşüm projesi olan Uzundere 1. Emlak Haber Konut Projeleri ve Kanpanyalari.


Belediye başkanımızın kentsel dönüşümle ilgili bilgi veriyor. Makyol Yaşam Beylikdüzü faiz oranı kampanyası! Siirt Baykan Ziyaret TOKİ sözleşme tarihi! Bizim tarafımız vatandaşın yanıdır, içiniz müsterih olsun” diyerek güzel haber verdi.


Ballıkuyu kentsel dönüşüm haberleri

Başkan Pekdaş, “Yeni Bina Dönüşümü Tetikleyecek”. Yıkımın başlatıldığı semti terk etmemekte kararlı olan . YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni . KONAK Belediyesi tarafından düzenlenen panelde kentsel dönüşüm konusu masaya yatırıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar