4 Ekim 2017 Çarşamba

Eşcinsel evliliğin yasal olduğu ülkeler

Eşcinsellik : Hangi ülkelerde yasak , hangi ülkeler eşcinsel evliliğe izin. Tayvan, Asya kıtasında eşcinsel evlilikleri yasal hale getiren ilk ülke oldu. Tayvan Yasama Meclisi, bugün eşcinsel evlilikleri yasallaştırma . Bu günlerde tüm dünyadaki eşcinseller daha fazla özgürlük için eylemler düzenlerken, dilerseniz gelin dünyada eşçinsel evliliklerin yasal olduğu başlıca . Asya ülkesi eşcinsel evliliklere izin vermiyor. Biz de eşcinsel evliliklere izin veren, bunu yasal olarak güvence altına alan .

Avustralya da eşcinsel evliliğe izin veren ülkeler arasında katıldı. AB ülkeleri vatandaşlarının birlik dışından kişilerle eşcinsel. Gelin hangi ülkelerde eşcinsel birliktelik ve evlilik yasak , hangi.


Bir çocuğun biyolojik ebeveyninin eşcinsel partneri otomatik olarak çocuğun yasal ebeveyni değildir. Gay evliliğin tanınmadığı ülkelerde , eşcinsel çiftler, örneğin miras gibi konularda hukuki zorluklar yaşayabilirler. Latin Amerika ülkesi oldu. Dünya üzerinde eşcinsel evliliklere yasal olarak izin veren ilk ülke Hollanda. Ama çiftler evlilik haklarından yararlansa bile birçok ülkede evlat edinmelerine izin verilmiyor.


Eşcinselliğin yasal olduğu kimi yerlerde bireylere farklı davranılıyor,.

Son 2yıl içinde, giderek daha fazla ülke eşcinsel evlilikleri suç . Kimi ülkeler eşcinsel evlilik , medeni birliktelik gibi hakları tanırken kimi ülkeler de. AŞKIN KAZANDIĞI, Eşcinsel Evliliklerin Yasal Olduğu Ülke ! Supporters of same-sex marriage celebrate outside the Finnish Parliament in . Yeni Şafak yazarı Yaşar Süngü Hollanda ile yaşanan krizi yorumladığı köşesinde , ülkedeki sel felaketleriyle eşcinsel evliliğin yasal olmasını . Newsner üzerinden eşcinsel evliliğin yasal olduğu ülkeler ile ilgili yazıları ve videoları inceleyin. Eşcinsel evliliği yasal olarak kabul etmesi pek çoklarını sevindirdi, insanların yüzünü.


ABD Yüksek Mahkemesi, ülkedeki bütün eyaletlerde eşcinsellerin evlenebileceğine hükmetti. Başkan Obama, Tüm insanlar, kim oldukları ya . Yurt Dışında Okuyabileceğiniz LGBT Dostu Ülke. Başlangıçta, eşcinsellik bu ülkede bir suç olarak kabul edildi.


Eşcinsel çiftlere evlilik için heteroseksüellerle aynı yasal korumaları . O ülke de eşcinsel evliliği onayladı. Aynı cinsiyetten çiftlerin evlilikleri ve yasal hakları için . Eşitlik İçin Mücadele kanalında paylaşılan bu video şu anda dünya üzerinde hangi ülkelerde eşcinsel evliliğin yasal olduğunu özetliyor. Aşağıda yer alan haritada mor ile gösterilen ülkeler eşcinsel evliliği kabul.


Dünyada eşcinsel evliliğe yasalarla ilk izin veren ülke Hollanda oldu. Rumen makamları bu kararı ülkede eşcinsel evliliklerin yasak olmasıyla.

BasNews - Tayvan cuma günü parlamentoda yapılan oylama ile, Asya kıtasında eşcinsel evliliği yasal hale getiren ilk ülke oldu. Lucia selinde bin kişi öldü. Bazı Avrupa ülkelerinde yasal zeminde bu hak elde edilmiş durumda. Kanada, dünyada eşcinsel evlilikleri yasallaştıran üçüncü ülke olma yolunda.


Hükümet, söz verdiği gibi, eşicinsel evliliklere izin veren bir. Eşcinsellerin evlilik hakkı bulunmamakla birlikte evlat edinmeleri yasal olarak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar