14 Şubat 2017 Salı

Uyap avukat giriş

Elektronik imza, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından onaylı Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcılar tarafından . Davamı sorgulamak istiyorum. Eğer farklı bir yöntem ile . Dosyalarınızı görüntüleyin, imzalayın ve dosyalara evrak . Yükleme ve kurulum işlemleri ile ilgili gerekli yazılım bilgilerini bu sayfadan öğrenebilir, sormak istediklerinizi bize iletebilirsiniz. BİLGİSAYARINIZA İNDİRMİŞ OLDUĞUNUZ PALMA PROGRAMINI ÇİFT TIKLAYARAK ÇALIŞTIRINIZ.

Giriş Yapmak istediğiniz sayfa için lütfen aşağıdaki Login Araçlarından birisini seçiniz. Portala girişte e-imza ile girişi tıklamama rağmen hiçbir değişiklik olmuyor. ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ AVUKATLAR İÇİN WEB ARAYÜZÜ KULLANIM. Bu girişe ilişkin olarak . Aşağıdaki yöntemlerden birini kullanarak da hesabınıza giriş yapabilirsiniz.


Avukat , Bilirkişi, Vatandaş ve Kurum Portal . ANKAYA-ANKARA - AVUKATLAR VE HUKUK BÜROLARI. Avukatların veya yetkili kişilerin kullandığı bir hizmet olan bu portala giriş sırasında . Uyap toplu Sorgulama.

Bilimde ve teknolojide yaşanan gelişmeler, günlük hayatımızı etkilediği. This website is a sub-domain of uyap. Java Security Hatasının giderilmesi için aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi Denetim Masası . Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan 20.


Editörde bir imzalama işlemi yaptıktan sonra portala girişte ismim görünmüyor. Aşağıdaki giriş yöntemlerinden birini seçerek ilgili adımları inceleyebilirsiniz. Adres girişinden sonra “Doğrula” butonunu tıklayın. Barolar kanalı ile avukatlara teslim edilen Sunucu Kimlik Doğrulama. OCAS Türkiye sistemine yapılan her türlü veri girişi ve müdahale kayıt altına . Adres: Merkez Adres : Adliye Sarayı Kat MERSİN,.


DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AVUKAT BÜLENT MERCANOĞLU VEFAT ETMİŞTİR. Türkiye Barolar Birliği tarafından avukatlar için özel olarak hazırlanmış bir online icra takip sistemidir. UYAP dışı birimlerden gelen her . Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren . Takpas sistemini yetkili avukatlar giriş yaparak sorgulayabiliyor. Sisteme giriş yapan hekim, işlem yapacağı acil poliklinikleri seçebilmeli, sadece.


TR EN Faaliyet Belgesi Doğrulama Şifremi Unuttum Siteye Giriş - Kayıt. Lütfen şifrenizi giriniz.

Kullanıcı Oluştur ve Şifre Gönder . Takip etmek için giriş yapın. E -devlete giriş için TC kimlik numarası ve e-Devlet şifresi gerekmekte veya bazı . Mahkemesinde görülen davaya tutuklu sanık Aksoy ile avukatı katıldı. Ağır Ceza Mahkemesince görülen davaya tutuksuz sanık Ulaş ve avukatı katıldı. Davanın bugünkü celsesinde cumhuriyet savcısı, .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar