6 Şubat 2017 Pazartesi

Keçiören evcil hayvan barınağı

KEÇİÖREN BELEDİYESİ GEÇİCİ SOKAK HAYVANI REHABİLİTASYON MERKEZİMİZDE SAHİPLENDİRMEK ÜZERE MİSAFİR ETTİĞİMİZ BU ŞİRİN OYUNCU . Yalnız akşam vakti görevli yok. Ankara hayvan barınakları adreslerini,telefonları,ihtiyaçlarını ve Ankara. KIRMA FİNO YAVRUSU, 3. Evcil Hayvan Bilgileri.


Keçiören evcil hayvan barınağı

Güvenilir Ankara evcil hayvan ücretsiz sahiplendirme ilanları. Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Birimi ile sokak hayvanlarının bakım ve tedavilerini yapan. KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANLIĞI - VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ - HAYVAN BARINAĞI , Keçiören , Ankara : Keçiören bölgesinde bulunan KEÇİÖREN.


Tekin Pet Shop ⭐ , Aktepe Mah. Keçiören Belediyesi için yazılan Hayvan ve Veteriner şikayetleri için tıklayın! E-devlet üzerinden sunulan hizmetlerin arasında evcil hayvan sahiplendirme . Hızlı ve güvenilir evcil hayvan sahiplendirme platformu.


Keçiören evcil hayvan barınağı

Kedi, köpek, kuş gibi bir çok kategoride ilan verebilirsiniz. Sahiplendirilemeyenler kayıt altına alınarak kulak küpe . Barınağın kapasitesi 1hayvandır. Kalabalık bir hayvan varlığı . Köpek Keçiören , Ankaradan chow chow yavrular ayı surat Erkek dişi mevcuttur Kendi köpeğimin yavrularıdır saglıklı ve Aş.


Kedi Oteli Pansiyonu Keçiören , Ankara. Tesla ile birlikte yaşıyorum. Adres: Bağlarbaşı Mahallesi Kızlar Pınarı Caddesi No: 170/B Keçiören -Ankara . Atasehir Hayvan Barinagi - Istanbul, Turkey - Animal Shelter Facebook. Ankara bölgesinde Pet Shop Firması mı Arıyorsunuz?


Paşam Pet Shop Keçiören (Ramazan Akıncılar).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar