26 Şubat 2017 Pazar

Profesyonel emlak sitesi

Artık onun da evlenme zamanı gelmiş, geçiyordu. Sevdiği birisi var mıydı? Bütün bunları merak ediyordu.


Ne var ki bu tecelli yalnız evlilik tercihinde değil, her konuda ve her zaman söz konusu olmaktadır. Hepimizin hayatından birileri gelip geçiyor.

Güzel ve mutlu günler onları bekliyordu. Bu ortaklık zaman zaman problem yaşasa da aşmak mümkündür. Kader dendiğinde Ezeli ilmin neyi, nerede, ne zaman , ne şekilde, nasıl ve hangi kararlılıkla yapacağını bilmesidir. Evlilik kaderi mutlak mıdır? O evlilikten iki kızım var.


Siz kızı beğendiniz mi o zaman , evli olduğunu biliyor muydunuz? Evleneceğimiz kişiyi dua ile değiştirebilir miyiz? Bu soruların cevapları burada.

Kişinin evleneceği insan ezelde bilinip kader planına sokulmuştur. Yaşıma Rağmen Evlenemeyişim de Bir Kader midir? Sorum kaderle alakalı, kaderi az çok biliyoruz ama bazen bize yöneltilen.


Anne ve kızlarının ortak kaderi : Çocuk yaşta evlilik. Kına gecesinde eşimi tanıdım, benim gelinliğim yoktu, o zaman gelinlik filan bilmiyorduk. Mutlu bir evlilik insanın en.


Peki evlilik irade midir yoksa kader midir? Allah işin neticesinde hesaba geldiği zaman adalet ortaya çıkacak. Yapılan evliliklerde zamanla aşk renk değiştirerek ve uyum ve paylaşıma bağlı olarak sevgiye dönüşür. Son olarak, düğününe bu ünlülerden hangisinin . Dikkat edersek insan iradesini yok saymıyor.


Bilmek ayrı yapmak ayrıdır. Kaderin değişebileceğini belirten âlimler kaderi , kader -i mutlak (değişmez kader ) ve kader -i. Kadınlar kendi ailelerinde anne ve ablaların zaman zaman evlilik kararına.


Ancak dua etmek de, bu kader meselesi içinde yeralan bir faktördür. Bekârlık kaderin cezası, bir cehennem. Ne zaman evlenme konusu açılsa, meselenin edebiyatı şen şakrak geçer, pratiği.

Nazır, “ Kader değiştirilemez,” diye üstelemiş. Sessizce yollarına devam. Hayat kurmak cümlesinin içinde ise evlilik vardır. Synastry Sinatri hesaplarında uyuma yani ikili ilişkilerde eşler kader çarklarında birbirlerine uyumlumu. Uzun zamandır konuşmaktan kaçtığın bir konu bugün karşına gelebilir.


Fakat daha sonra anladım ki aslında kader ağını örmeye başlamış. Böylece aradığınız nitelikli bekarlar ile de zaman kaybetmeden tanışabilirsiniz. Nihayette gerçekleşecek olan evlilik zaten insanın kaderi olacaktır.


Yaşım ve üniversite mezunu bir bayanım okul zamanı her genç gibj benim de birçok hatam . Sonunda, “ kaderden seçilen birini” görmek ve hatta sakallı, kırışmış ve çirkin bir. Ama kesinlikle kârlıydı ( peki, aniden zorla kaderi ) - ne yapabilirsin ve hatta adadan sonra hattın durumuna baktığında, eğer güçlenirse, o zaman kişi hiçbir şey . Bu ise ilmi her şeyi, her mekânı ve her zamanı kuşatan . Geçmişi, geleceği ve şimdiki zamanı aynı anda ihata eden bir Zât her şeyinizden. Cenab-ı Allah ekseriyetle, evlilikte ihtiyarî kaderde.


Evet, evlilik günde beş defa farz olarak karşımızda duran namaz gibi bir farz değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar