8 Ağustos 2017 Salı

Üç erkekle yatmak

Burak, maç bitiminde ise toparlayıcı rolü üstlendi. Derbi öncesi motivasyon konuşması. Fatih Terim, efsane yıllarda maç öncesi taktik veriyor.


Taktik sonrası ise takımı galeyana getiren o konuşmayı yapıyor. Gösterdiğiniz her davranışın öncesinde , o davranışı esinlendiren bir düşünce vardır.

Oldukça etkileyici bir konuşma yaparak futbolcuları motive . Bu tanımdan yola çıkarsak . Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan, zorlu Silivrispor maçı öncesi futbolculara tarihi bir konuşma yaptı. Böyle motivasyon konuşması görülmedi! Normalde son konuşmamı ise işin psikolojik ve motivasyon kısmına ayırırım.


Ceyhanspor kaptanı Murat Çaydemir, maç öncesi soyunma odasında motivasyon konuşması yaptı. Beşiktaş - Kayserispor maçı öncesi motivasyon !

Taraftarımızın desteğiyle bu maçı da kazanıp yine şampiyon olalım. Size güvenim tam, bitirin bu işi… Güzel bir galibiyet alarak taraftarımızla birlikte bayram . Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Karabükspor maçı öncesinde futbolcuları motive eden bir konuşma yaptı. Profesyonel futbolcular maç öncesi , maça nasıl motive olacaklarının eğitimini. Yüksek sesle ve pozitif konuşmak maça hazır hissetmenizi sağlayacak . Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ın A. UEFA PRO LİSANS KURSU - MAÇ STRATEJİSİ- İSMET KAMAK. Benzer videolar, yorumlar, uzman görüşleri.


Eğer gerekliyse, maç öncesi konuşma , gerginliği. Yeşil-beyazlıların teknik direktörü Aykut Kocaman, antrenman öncesinde futbolcularıyla konuştu. Sarıyerspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, maç öncesi yaptığı motivasyon konuşması ile geçen haftaya damgasını vurdu.


Alanyaspor maçı öncesi bordo-mavili ekibe. Beyler Barcelona çıkarsa ve Ünal Aysal yeni konuşma yaparsa onlar güçlü ama siz onlardan daha güçlüsünüz der mi acaba? Yıldırım maçı protokolde değil, VIP tribünde izledi.


Deneyimli çalıştırıcı, maç öncesi takıma yaptığı motivasyon konuşmasında formanın öneminden bahsetti. Dev maç öncesi motivasyon konuşması !

Ayrıca Aysal, Karabükspor maçı öncesi takıma da motivasyon konuşması yaptı. Tüm takıma başarılar dileyen Aysal, Türkçe ve İngilizce yaptığı . Tüm sporlarda olduğu gibi motivasyon basketbolun en önemli. Motivasyon maçtan önce, maçın içinde hatta maçın son saniyesine kadar . Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Kaspımpaşa maçı öncesi öğrencileriyle motivasyon konuşması yaptı. Bu yüzden motivasyon artırıcı çalışmalar, konuşmalar ve etkinlikler düzenleriz.


Bu yönde genellikle motivasyon artırıcı konuşmalar yapar, . Akhisarspor maçı öncesinde Bursaspor kaptanı Ertuğrul, takım arkadaşlarına duygu yüklü bir konuşma yaptı. Acar sporcularımızı ziyaret ederek, motivasyon konuşması yaptı. Nurullah Cahan takıma motivasyon konuşması yaptı.


Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Sivasspor karşılaşması öncesi oyuncularını motive etti. Kan değişikliği takımlara yeni bir motivasyon olabilir. Ne yazık ki bu tip konuşmaları her gün duyamayız. Ama siz kendi kendinize bunu yapabilirsiniz. Maça dönecek olursak, motivasyon zaman zaman içten gelirken zaman zaman da dıştan, bir teknik hocanın konuşması , taktiği veya -Türk . Onlara tedbiri hiçbir zaman elden bırakmamalarını emretti.


Bazen de danışandaki düşük motivasyonun sebebi, çevresi olabilir. Her sporcusu için aynı motivasyon tekniğini kullanan antrenörler, başarısızlığı garantilemiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar