9 Ağustos 2017 Çarşamba

Metin2 nikah yüzüğü nerden alınır

Sağ tıklayarak aktifleşir. Düğünden sonra evli çiftler tarafından kullanılır. Görev sonunda adet Söz yüzüğü kazanırsınız. Gelinlik, Buket ve Smokin nereden alınır ? Diğer oyunculardan ticaret aracılığıyla veya . Başlangıçta Söz Yüzüğü olan yüzüğünüz değişiyor ve Nikah Yüzüğü oluyor. MetinBasit Evlilik Rehberi forum.


Yaşlı Kadından alınan Jin-Hee görevi sonucunda elde edilebilir. Alternatif olarak diğer oyunculardan da satın . Bilindiği üzere metinoyunu güncel yaşamdaoluşturular birçok özelliği. Mesela söz yüzüğünü metinde görevle alırken metinpvp serverlerde hemen npcden çekebilirsiniz işte pvpnin böyle kolaylıkları vardır.


KAY Kenos 6views 18:47. Kadın Karakter:gelinlik yüzük buket. Etiketler: metinnikah yüzüğü kayboldu, metinevlilik puanı 1olunca ne olur,. Added Murat 09/13/ 201 1:AM. Evlenmek için kullanılan bir tür yüzük.


Açıklama: metinsöz yüzüğü görevi kaç lwl hakkında, metinsöz yüzüğü. Evlilik Teklifi Pırlanta Tektaş Yüzük Modellerinde İndirim Devam Ediyor. TL Üzeri Alışverişinize Pırlantalı Kalp Küpe HEDİYE!


Eksik: metin‎ Şunları içermelidir: metin eksisozluk. Eşyaları nereden bulursunuz: gelinlik,smokin ve buketi 2.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar