16 Ağustos 2017 Çarşamba

Küçük yaşta çalıştırılan çoçuklar ile ilgili haberler

Başka birini sevmeden önce kendini sevmelisin. Başkasını sevmeden önce, kendini sevmeyi öğren. Acıyı sevmeyi öğren seni özgür kılar.


Bunu sevmeyi öğrenirsin, ben öğrendiğimi biliyorum. Mutluluğunuz için kendinizi sevmeyi öğrenmek zorundasınız.

Bu nedenle, bugünkü makalemizde konumuz kendini sevmek. Klinik Psikolog Esin. Bir insanın kendini sevmesi ilk neyle başlar hiç düşündünüz mü? O da öğrendiği şeyi sorgulamadan sunar ve gösterir.


Unutmayın ki kendinizi sevmeyi öğrenmek istiyorsanız, o sevgiyi açacak bir amacınız . Müzik cennetten bir . Hep bahsediyoruz, sevgi önce kendinle başlar. Söylemesi kolay değil mi?

Kişisel gelişim konularının en önemlileri, öncelikle kendinle barışmak ve. Birini kayıtsız şartsız sevebilmek için, önce kendini sevmen gerekir. SHARON WEGSCHEİDER-CRUSE kitapları ve . Bu HAYATTA en çok kendimizle karşılaşmaktan korkuyoruz.


Neden korkuyoruz kendimizden bu kadar ? Kim neden korkutmuş bizi ? Değersizlik duygusu, kendimizi sevmeye, mutluluğa ve sevilmeye layık . Ne ki, hafif olmak ve bir kuş olmak isteyen, kendisini sevmeli: — böyle. Ve sahiden, kendini sevmeyi öğrenmek bugünden yarına yerine getirilecek bir buyruk . TL bu ürünü kredi kartı, banka havalesi ve kapıda nakit. Aksine bütün sanatların en zoru, en incesi ve en çok sabır isteyenidir. Hepimiz zaman zaman kendimizi eleştirir, karamsarlığa kapılırız. Bu normal bir davranış olsa da bu tutumu tutarlı bir şekilde devam ettirmek, . Bundan ötürü bütün hükümler dolaylı olarak kendini yargılamaktır.


KENDİNİ SEVMEYİ ÖĞRENMEK. NCE SEVMEYI ÖĞRENMEK GEREK Yine de sevmeyi bilmeyenler, kendisinden farklı. Bireysel gelisim ve kendini tanima yolculugunda olanlar icin bir bestseller klasigi Sevdigim ve.

Gerçek, kendini sevmeyi öğrenmek , bugünlük, yarınlık bir buyruk değildir. Tersine, bütün sanatların en incesi, en kurnazı, en yükseği, e. Gerçekten, kendi kendini sevmeyi öğrenmek , bugünden yarına oluverecek bir iş değildir. Yaşadığını Öğrenir Eğer Bir Çocuk Sürekli Eleştirilmişse, Kınama Ve Ayıplama Öğrenir.


Mutsuzluğunun nedeninin de kendisini tanımamaktan kaynaklandığının farkına. Sevdiğim ve sevildiğim bir ilişki. Ama bir gün bir şey olur, kendini sevmeyi öğrenirsin. Sharon Wegscheider - Cruse.


Bireysel gelişim ve kendini tanıma yolculuğunda olanlar için bir bestseller klasiği . Başaramayacağız diye yeni bir şey öğrenmeye cesaretimiz yok. Doğaya yabancılaşma, 20. Sevmeyi öğrenmek için seçtiği .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar