2 Aralık 2015 Çarşamba

Lozan kapısı konak izmir

EVLENME İŞLEMLERİNE AİT İSTENEN BELGELER. Telefonla nikah günü rezervasyonu kesinlikle yapılmamaktadır. Nikah günü almak için belediyemize gelinmesi zorunludur. NÜFUS CÜZDANI ASLI VE FOTOKOPİSİ. NİKAH MÜRACAATI İÇİN GEREKLİ BELGELER.


Hisse devri işlemlerinde , 100.

On sekiz yaşını doldurmuş mahkemece koruma altına alınmamış olan erkek ve kadın başka bir kimsenin rızası veya iznine bağlı olmaksızın evlenir. Hafta İçi Dairedeki Nikâhlar. Uluslar arası Aile Cüzdanı Ücreti , 31. NİKÂH BAŞVURUSU İÇİN İSTENİLEN EVRAKLAR. Adet ön cepheden çekilmiş vesikalık fotoğraf.


Kimlik kartlı(Nüfus cüzdanı aslı). Yunusemre ilçesinde ikamet etmesi durumunda evlendirme ve izin . Evlilik başvurusunda gerekli belgeler;.

Tüm işlemleri bittikten sonra nikâh günü verilir. Nikâh İşlemleri İçin Gerekli Belgeler. Sağlık raporundaki fotoğraf ile evlilik işlemlerinde kullanılan fotoğraf aynı. EVLİLİK İÇİN İSTENİLEN BELGELER.


Kayıt Olun Email İle Bilgilendirelim. Oluşturulma Tarihi : 11. NOTLAR: 1- Ücretler peşin ödenir. Bu tarife hükümleri 01. Derece yakınlarının nikah salonlarını ücretsiz kullanacağı yazılmış olsa idi.


Nikah Salonu Ücretleri (Evlendirme Cüzdan Bedeli Dahil). Belediye çalışanlarına. Ayrıca haftaiçi ve hafta sonu nikah memuru ücretleri. Vergi, Harç ve Ücretler Tarifesi. Türk Medeni Kanunu ve Evlendirme Yönetmeliği ile.


Evlenme Ehliyet Belgesi ( Nikah Dairesinden Alınacaktır.). Mali Hizmetler Müdürlüğü Emlak servisine giderek 1TL nikâh evrak ücreti makbuzu alacaklardır. Sağlık Ocaklarından “ nikâh için ibaresi ile alınacaktır) Not: Evlenme Sağlık Raporunda ayrıca.


AİLE CÜZDAN ÜCRETİ : Vezneye yatırılacaktır.

Gününde gelmeyenlerin işlemleri iptal edilir ve hiçbir evrak iade edilmez. Ayrıca nikah iş ve işlemi yaptırmak isteyen vatandaşların mağdur . YILI ÜCRET TARİFELERİ. EVLENECEK KİŞİLER İÇİN GEREKLİ BELGELER.


EN ERKEN NE ZAMAN EVLENİLEBİLİR? Nikah için sağlık raporunu aynı yerden mi almalıyız ? Seda abla yazmışsın ama salona ek ücret tabidir diye biz sorduk işlemler için gittiğimiz de .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar