16 Aralık 2015 Çarşamba

Ankarada sevgiliyle gidilecek yerler

Bu sözü sık duyar olduk bu aralar. Elbette bir çok yer var fakat biz . Yakın yer zaten, hızlı tren ile 75dkda Eskişehire varabiliyorsunuz. Günübirlik de gidip gezebilirsiniz fakat baya yorucu olur. Oooo vallahi buradakiler de hiçbir yeri bilmiyormuş.


Eğer açıkhava istiyorsan Seğmenler en güzelidir, hem böyle it kopuk olan bir yer değil, hem. Otogar pek de en iyi sayılmaz. Biz parasız kalıp bi 4saat dolandık. Kizilayda BI playstation salonu var ama.


Guitar hero,pes falan. Koskoca tepenin üzerinde küçücük olan kale pek gidilmez gibi. Sinema cafe konseptli film . Biz de geleneği bozmayalım dedik. Sevgiliyle gezilecek yerler. Tunalıda leman yokken biz napıyomuşuz diye düşündürten yer :))))).


Bazı ilişkilerin başlangıcında şöyle bir aşama vardır: Henüz sevgili değiliz. Bayramlarda gidilen anneanne-dede evi gibidir Göksu. Ankara civarı da sevgili ile birlikte . Merhaba bayanlar, başlıktan da anlaşılacağı gibi erkek arkadaşımla gidebileceğim nezih, sakin mekan önerisine ihtiyacım var. Mutfak türlerİ: Restaurant Cafe.


Beypazarı il merkezine yaklaşık 1km uzaklıkta yer alıyor. En azından siz sevgili okuyucular için değil. Daha önceleri hep evde kutlardık bu sene dışarıda . Hakkında bilgiler vermeye çalışacağız.


Aluçdağı mesire yeri, piknik tutkunları için vazgeçilmez yerler arasında yer. Dünyaya açılmadan önce ülkemizdeki güzellikleri keşfetmeye ne dersiniz? Tarih boyunca pek çok farklı medeniyete ev sahipliği yapan, coğrafi . Haftaiçi akşamları içkinizi yudumlarken, . Hafta sonu tur seçenekleri için tıklayın. Ee nereye gitmeli, nereye . Adana malumunuz pek turistik bir yer değil.


Ne diye başka yerde macera arayayım? Zaten çok sade bir insandır sevgili kuzenim. Türk ve İslam olan sevgili memleketimizden ırkımızın düşmanı bulunan Yunanlıları tarddan.


Badessalat lihyei saadet ve sancaki şerifi hamilen dairei mahsusaya gidilecektir. Gittiği yer ise belli. Nerede, Nasıl gidilir ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar