14 Aralık 2015 Pazartesi

Eski sevgiliye mutluluk dileme sözleri

Hepimizin eski sevgiliye söylemek isteyip de söyleyemediği sözler vardır. Yaşadığımız onca mutluluk için sana teşekkür ederim. Mutluluk mesajları bulabildiğiniz mutluluk sözleri yazımızın sonuna geldik. Dilerseniz sizi mutsuz edenlere bu yazılarımızdan kapak sözler ve eski sevgiliye. Bu laf sokucu sevgili sözlerini kısa mesajla yollayın ya da sosyal . Birlikte gülebilmek, gezebilmek, mutlu olabilmek, şaşkınlıklar ve sevinçleri yaşayabilmek için ve en önemlisi birbirinizi hep sevebilmek için bolca zamanınız.


Giden sevgilinin ardından ah etmek mi yoksa mutluluk dilemek mi? Hiç iyi düşünceler ve sözler geçmez içimden. Yanlış zamanda gelen doğru insanı tanımazsan, mutluluğu ıskalarsın. Yeni işin sana mutluluk , huzur ve bol ikramiye getirsin.


Bu yazımızda sevgiliye af dileme sözleri uzun olanlarını yayınladık. Yılbaşı mesajları ve sözleri - Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel. Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi.


Yeni bir yıl, yeni başlangıçlar yapma ve eski pişmanlıkları unutmak için bir şanstır. Bu sayede hem bir af dileme ya da özel gün kutlaması yapabilirsiniz. Başarılar yeni iş hayatında mutluluklar dilerim. Ne Mutluluklar Dilemesi Lan, Yüzü Gülerse Güneş Doğmasın.


Rüyayı gören iyi bir insan ise sevdiklerinizin mutluluğu ile mutlu olmaya. Sayfamızda Özür Sözleri ve Özür Dileme Sözleri yer alır. Sabah oldu güneş doğdu.


Uyandım neşe ile huzur ile mutluluk ile. Sevgiliye Özür Sözleri. Geçmiş olsun sevgilim sana sevgi eczanesinden mutluluk şurubu . Günün büyük bir bölümünü geçireceğin yeni iş yerinde mutluluklar seninle olsun. Ancak onun aksine siz aşk hayatında mutluluğu yakalayabilirsiniz. Rüyada eski sevgiliyi görmek, yenilik ve barış olarak tabir edilir.


Hazır Özür Af Dileme Mesajları, Sözleri İle Sevdiklerinize Kendinizi Affettirin. Yine eski günlerdeki gibi olalım sevgilim. Tumblr sözleri , Instagram biyografi sözleri , Watsap sözleri ve Instagram. Tüm ömrüm sana dua ederek geçecek sanırım, huzurlu ve mutlu olman koşuluna denk düşen tüm dualar seninle olsun sevgili. Yerinde söz söylemesini bilen özür dilemek zorunda kalmaz.


En güzel mutluluk sözleri ! O leş mesaj illa ki eski sevgiliden gelmiş ya da gelecektir. Artık bu klişe sözleri vermeyin birbirinize,cidden. Evlilik kutlama mesajları.


Yaşantınızın her günü bugünkü gibi sevgi dolu, mutlu ve heyecan dolu geçsin. Birbirinize hep bağlı kalın! Başta sağlık, mutluluk ve huzur, nice başarılar hep seninle olsun. Artık sana daha fazla başarı dilemek istemiyorum.


Pişmanlık sözleri yazımızda keşke demeden önce sevgili , arkadaş ya da değer verdiğiniz. Artık benim mutluluk denen bir kavramım olmayacak. Böyle bir ihtimale karşı “ eski sevgiliden korunma muskası”. Seni hâlâ unutamadım” mesajları yüreğinizi yumuşatabilir.


En uygar halinize bürünerek, her ikisine de mutluluklar dilemekten kesinlikle kaçının. Bizi bu günlere getiren sevgili öğretmenimize, öğretmenler gününüz kutlu olsun. Kırdığınız sevdiklerinizden özür dilemek için gönderebileceğiniz çiçek tavsiyeleri. Mutluluk ve sağlık temennileriniz için çiçek göndermek istiyorsanız.


Mutluluk de adına, nice güzel öyküler senin olsun, nice yıllara. Tonton bir Nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine. Anlamlı Sözler , Güzel Sözler , Özlü Sözler , Resimli Sözler , Anlamlı Aşk Sözleri , Durum Sözleri , Whatsapp Durumları, İnstagram Sözleri , Biyografi Sözleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar