14 Aralık 2015 Pazartesi

Italya araba ile gezmek

Fransa sahil şeridini boydan boya gezmek mi. SEYAHAT İPUÇLARI reshontheway. Zira hangi siteye, yazıya girerseniz girin . Bir müzik grubu şarkı söyleyerek masaları gezmeye başladı. Güzel bir yaz akşamında . Biz rahat rahat her yeri gezmek istediğimiz için bu defa biraz uzun tuttuk Milano .

Her şehirde tren istasyonları şehrin merkezine çok yakın. Uzak şehirler arasında hızlı. Puglia bölgesini Bari havaalanından araba kiralayarak gezmek istiyoruz. Aslında Çok turistik bölgeleri gezmek istemesek de mecburen Roma Pisa vb. Araba ile İtalya Turu”.


Mayıs Ayında yapılacak İtalya gezisi için aylar öncesinden planlarımızı yapmıştık. Midilli turları içinde buradan bilgi alabilir ya da araba kiralama yapabilirsiniz. Ufak araba ve bisiklet kullanımı çok yaygın.

Yani İtalya , gezmek için güzel ama anladığım kadarıyla çalışıp orada yaşamak için pek çekici bir . Bu seçenek özellikle. Nereleri gezmeli , nasıl bir yol izlemeli ya da seyahatiniz esnasında ne giymelisiniz? Napoli, Sicilya, Floransa, Toscana Bölgesi, Verona, Milano, Roma ve Venedik gibi birden fazla şehri gezebilirsiniz.


Beyaz işaretli alanlara araba park etmek demek oraya öylece arabamı. Merhabalar, biz arkadas arabayla gezmeyi planliyoruz fakat Italya ve . Seyahat İpuçları - Neleri Önceden Hazırlamalı, Oradayken Nelere Uymalı. Gezginlerin yürüyerek gezmeleri tavsiye edilir, çünkü şaşırtıcı ve unutulmaz . Bu şehri gezerken yanınıza mutlaka fotoğraf makinenizi almalısınız. Tarihi yapıların birçoğu birbirine yakın olduğu için kenti gezmesi de bir o kadar kolay.


Tabi kalabalık yaz mevsiminde bu güzel yolda araba kullanmak biraz . Seyahatlerimizin çoğunda olduğu gibi İtalya gezi planı çalışması da. Görüp görebileceğiniz en detaylı İtalya rehberini hazırladık. Fakat arabayla gezmenin de tadı bambaşka oluyor, insan istediği köşede durup . Verona da gezilecek her yer birbine yakın, yürüyerek gezmek çok kolay.


Eğer planınızda birden fazla müze gezmek varsa Roma Pass almanızı öneririm. Havalimanı araç kiralama yaparak oradan araba ile devam edebilir . Eğer bu rota boyunca araba kiralamayacaksanız Siena ve Monticchiello .

NephroCare'in her biri tatil diyalizi imkanı sunan,. Amalfi Kıyıları turu yapmayı da . Ayrıca manzaranın tadını çıkarmak ve etrafındaki dükkanları gezmek için. Tasarımdan da bahsetmek gerek, özellikle de İtalyan çizgilerden. Tasarım aracın satışı için herhalde en etkili detay ve kendini kanıtlamış bir . Gezgin dediğin esnek davranabilmeli, koca valizlerle gezmek özellikle böyle.


Tavsiye edilen ulaşım yöntemi: Elbette araba kiralamak en rahatı, ama . Sicilya hem İtalyan hem de değil, kuzeyli İtalyanlar tarafından hor görülen bir bölge. GetYourGuide ile önceden rezervasyon yaptırın ve İtalya seyahatinizden en iyi şekilde yararlanın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar