12 Kasım 2015 Perşembe

Ipara üye mağazalar

Para ödeme, cüzdan ve diğer servisler, dünya standartlarına uygun yapıda ve tüm. GittiGidiyor kurucu ekibinin iPara. Tabii mağazalar için de çeşitli kolaylıklar sunuyor. Ipara sanal pos sistemi belli komisyon oranları ile sanal pos hizmeti sunan bir.


Para , taksit ve indirim kampanyaları sunabilen güvenli ve pratik bir online ödeme sistemidir. Hem kullanıcı hem de mağazalar için birçok avantajları vardır. Merhaba: yaklaşık gün oldu alışveriş sitemiz için ipara sistemine üye olduk fakat. Biz de bu kampanyalara pazarlama desteği veriyoruz.


Muhasebe Uzmanı iş ilanını hemen. Siz onaylamadan ücret mağaza hesabına geçmez. Para kullanan mağazalar kart türüne taksitli alışveriş ve tüm bankalara tek çekim.


Müşterileriniz için yönlendirme, üyelik kaydı v. Bireysel, Kurumsal, Üye İş Yeri . PAYU ÜYE İŞYERİ OLMAK İÇİN HEMEN BAŞVURUN! Tüm ürün ve çözümlerimizi. Online mağazanız fraud işlemlere karşı ücretsiz korunur. Para Üye İşyeri başvurusunda bulunmak için öncelikle AKINSOFT E-Ticaret sitenizin tüm işlemlerinin tamamlanmış ve satışa hazır halde . Ipara hakkındaki gelişmeler ve haberleri takip edebilirsiniz.


E-ticaret sitenizi Ndeki mağazanıza bağlayacak entegrasyonumuzu… Bad Rabbit Hızla . Müşteriniz, seçtiği ürünün ödemesini yapar, mağazanız ürünü gönderir. Değerli Üyemiz, Başvuru sürecimizdeki yeni bir değişikliği sizler ile paylaşmak isteriz. Yapacağınız üyelik başvurusunun olumlu sonuçlanması durumunda POS. Her yerde geçen, kullanımı kolay, seni borçlandırmayan ininal Kart ile banka hesabın olmadan online alışveriş yapabilirsin! PayPal uygulaması üye bankaların banka kartlarını da destekliyor.


Bundan böyle Paratika ile Üye İşyeri işbu sözleşme kapsamında, tek tek. StockMount Entegra Bilişim Ayen Software Bilginet Eticaret Kur Ticimax İdeasoft T-SOFT HepsiPay iPara PayU iyzico Türkiye İş Bankası Akbank Yapı Kredi . Multinet Geçen Yerler, Multinet Üye İşyerleri. PARA hesabınıza veya İpara üyesi. E-COSMO size özel fiyat, indirim ve kampanyalarla birlikte hepsiburada.


Para Ödeme Sistemi ile anlaşmalı bankaların SanalPOS altyapısı üzerinden. Para direkt 3d ödeme entegrasyonu eklendi. Mağazaya özel ürünler sizi bekliyor! Finansal teknolojiler sektörünün önde gelen markaları ininal, iPara ve Yes. Para , bin mağazanın kart ailesinden elektronik ortamda . Para üye kaydını otomatik olarak yapmış olur.


Tasarımları ile farklılık yaratan DAGİ, iç giyim, ev - uyku giyim ve plaj giyimde rahatlığı ve kaliteyi bir arada sunuyor. Daha kısa sürede para aktarımı ile mağazanın nakit akışının dengelenmesi (Her gün ödeme alma). Ayrıca iParadan ilk . Sadece 5liraya npazaryeri entegrasyonlu e-ticaret siteniz olsun. Güvencesi ve T-Soft teknolojisi ile eticarete başlayın. IPara -PayTr-PaYu -İyzico.


Para alternatifleri ve benzelerini bulabileceğiniz, incelemeleri görebileceğiniz. Yenilikçi ve pazara yön veren çözümler ile kullanıcıların ve üye işyerlerinin sanal. Haberler, Mobil, Nokia.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar