30 Kasım 2015 Pazartesi

Ipara sanal pos

DETAYLI BİLGİDETAYLI BİLGİ . Hemen BaşvurHemen Başvur . Ipara sanal pos sistemi belli komisyon oranları ile sanal pos hizmeti sunan bir aracı firmadır. Ipara denilen sanal pos şirketi günlerdir bizi hem oyaladı hem de olumsuz b. Prestashop Yönetim Paneli . Kodu : ipara - sanal-pos -ucretsiz. PlatinMarket kullanıcılarına 5TL yerine yıl sonuna kadar . Detaylı bilgi için sitemize bekliyoruz, tıklayın! E-ticaret sitenize çok kısa bir süre içerisinde sanal pos entegre ediyoruz.


Ipara sanal pos

Paketlerimiz ile birlikte sizlere ekonomik bir sanal pos sunabilmek adına. Cazip komisyon oranları ile ücretsiz sanal POS sahibi olun! Sanal Pos Modülü ile tanışın. Merhaba arkadaşlar, Sizce hangi sanal posu kullanmalıyız ? Bu başlıkta bulunan adet sanal pos mevcut sistemimizde.


Türkçe Müşteri Arayüzü. Kurulum Hizmeti veya Kendiniz Kurun. Tüm bankalara tek tek başvurulması yerine tek bir başvuru yapabilirsiniz. Modülümüzün özellikleri : Modülümüz ipara.


GriNet Turkpay Magento 1. Para Kullanma Avantajları. Online tahsilat yazılımlarının sağladığı en büyük faydalardan biri sanal POS oluşturabilmek, birden fazla bankanın kartını kullanabilmek ve bu . Tüm Paketlerde Mobil Site Hediye ! Sektördeki en eski online ödeme aracı kurumlarındandır . Fatura Dizayn Modülü. Tek Sayfa Ödeme Modülü. XML-CSV-EXCEL İmport Modülü.


Henüz yeni açılacaktır sitemiz. Ayrıca TL dışındaki yabancı para birimlerini de kabul edebilir ve farklı para birimleriyle satış yapabilirsiniz. TURKIYE`NIN SANAL POS VE ONLINE ODEME COZUMLERI SUNAN ILK. IPARA YONETIM KURULU UYESI VE ININAL CEO`SU OMER . Büyük ön izleme için.


Ipara sanal pos

Mağaza sahibi olsam ve sanal pos alamıyor olsam Payu kullanırdım. Bu makalemde PayTR, Turkpos, PayU ve iyzico gibi online ve sanal pos ödeme sistemlerine ilişkin detaylı incelemeyi bulabilirsiniz. Bütün bankaları ayrı ayrı satınalabilir ve böylelikle daha uygun bir fiyata sanal pos eklentisi kullanmış olursunuz.


Kanun uyarınca faaliyet izni alan ödeme kuruluşları ile elektronik para. POS aracılığıyla Şirketimizin banka hesaplarına geçmekte ve anlaşmalı vade . NopCommerce kurulu bir siteniz var ise İş Bankası sanal pos kredi kartı. Taksit ve indirim kampanyaları sunabilmektedir. Tag Archives: prestashop ipara sanal pos modülü.


Ipara sanal pos

Perhaps searching can help. Ayrı ayrı sanal pos almak yerine imzapos tüm bankaları bir araya getirerek, .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar