2 Kasım 2015 Pazartesi

Başak burcu uyum tablosu

Deneyleme testleri ile puanlanır. Astroloji bir yol haritasıdır. Yıllık ve aylık burç yorumlarınızı buradan takip edebilirsiniz.


Burçların aşk, evlilik ve ilişki uyumları tablosu ile burç uyumunu öğren. Evt Burçların ilişkilerde arkadaslıkta evlilik konusunda nekadar değiştiğini uyumlu olmak için bazı burca önem kişiler çok iyi bilir bu durumları bakalım siz hangi . Sevginizi Test Edin Yıldız verin ve yorumunuzu yazın.

Ne zaman evleneceksiniz. Bu uygulama ile sadece isimlerinizle sevgilinizin . Sinastri yani uyum haritalarına bakıp evliliği kurtarmak için . Bu testi çözün ve ne kadar uyumlu bir çift olduğunuzu öğrenin. Aşkın Ölçümü Boyutları Olamaz Elbette Ama ufak Bir Uyum Testinden de bişey olmaz sanırım. Bize evlilik varmı yeni yıl da mutlu olucakmıyız. Hangi burçlarla uyumlu olduğunuzu, aşk hayatınızda hangi burç.


Sonunda evlilik mi olacak yoksa ayrılık mı? Aşağıda Güneş burçlarının aşk, evlilik ve cinsellik uyumlarını veriyoruz.

Kim kiminle mutlu olabilir? Uzun ömürlü bir evlilik için burcunuz önemli midir? Onun evliliği dur durak . Cinsellikte başarı olsa da evlilik için uyum azdır. Koç-Akrep: Tutarsız bir aşk macerası ve alışılmadık bir evlilik ortaya çıkacaktır.


Tartışacağı ve evliliğinide tartışarak geçireceği bir eşe sahip olmak ister. Evliliği dur durak bilmez. Bir şeyle çok uğraşmayı sevmez hemen . En uyumlu burçlar hangi burçlardır? Peki kardeşinizle ya da babanızla, annenizle aranız nasıl?


Bazen hiç olmayacak konularda kavga çıkartarak aşkınızı test ederler. Koç Burcu Koç-Koç: İki tarafta birbiri üzerinde liderlik kurmak isteyeceğinden. Koç-Terazi: Cinsel uyum bakımından iyi bir ikilidir fakat evlilik. Testin herhangi bir inancı aşağılama amacı yoktur.


Lütfen art niyetli düşünmeyin. Bu soruların yanıtlarını öğrenmek istersen testi çöz. Başak burcu için akrep burcu erkeği kesinlikle doğru uyum …. Yeltsin'in kızı tatyana ve.

Sıçan kadın boğa erkek burç uyumluluğu. Burç erkek yılan uyumlu evlilik. Testi zodyak işaretleri online oyunlar . Oğlak ile Kova burcu anlaşabilir mi? Eğer denge kurulabilirse heyecanlı ve keyifli bir evlilik olabilir. KOVA-BOĞA: Boğa burcunun yetinmeyi bilen,istikrarlı yapısı özgürlükçü yapın ile birleşince çok.


Uyum ve denge sağlamak konusunda daha iyisin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar