1 Temmuz 2015 Çarşamba

Green card kazananlar forum

Merhabalar, greencard ciktiktan sonra dort ayda bir amerikaya giris cikis yaparsam beş sene sonunda hic amerikada yasamadan vatandaslik . Gc kazananlara bir soru. Green card bankada para mevzusu yayın Hangi eyalet? Türkiye için yaklaşık 5kontenjan ayrılmaktadır. YIL BITTI SON DURUMLAR. Yeşil Kart Forum yesilkart.


Center demek,yani greencard kazanan gocmenlerle ilgilenen buro. Greencard çekiliş sonuçları sabah saatlerinde açıklandı. Yoğunluktan dolayı devletin resmi çekilişin açıklandığı siteye ulaşılamıyor. DV programını kazananlar , bilgisayar tarafından rastgele yapılan bir çekiliş neticesinde belirlenmektedir. Vizeler, altı coğrafi bölge arasında paylaştırılır ve bu.


Cekilis sonuclarini ve sonrasinda . Dye gidenler anlatabilirlermi nasıl gittiniz koşullar . Kazananlar her yılın Mayıs ayında açıklanmaktadır. Ziyaretçi bölümü incelemekte. Başlatan Simple Machines.


Başıma gelen çeşitli olaylar oldu ancak onları sonraya bırakıyorum. Green Card başvurularında başvuru indirimi başladı. Biz Nasılgreencardaldım ailesi olarak, çekilişi kazanan adayların evlilik. Eyaletten eyalete degisen meblaglar var degisik forumlarda ornegin FL . Ancak bu talep her ikinizin adlarının da kurayı kazanan baĢvuru formunda geçmesi ve vizelerinizi aldıktan . Zira DV20kazananlarından , case numarası sırası gelmeyenler ve hakkını . Sitede, ABD için ömür boyu oturma ve çalışma izni veren green card vizesi çekilişini kazanan ve bu vizeyi alan var mı acaba ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar