8 Temmuz 2015 Çarşamba

Google ceviri

Google ceviri

Artık metinden anlık çeviri yapmak mümkün. Bünyesine yeni dil ekleyen arama motoru, bazı dillerin telaffuzlarını da geliştirdi. Cebindeki en iyi çevirici. Kelimeleri, deyimleri, metinleri, web sayfalarını ve hatta görseldeki yazıları . Ve bu açıklamasıyla yine oldukça ilgi gördü. Yabancı dildeki web sitelerini kolayca . Birçoklarımızın hayatını kolaylaştıran bu çeviri programının, . Bu özellik sayesinde . Bugüne dek, dijital teknolojiler dil . Dil çok güzel bir şey.


Google ceviri

Fakat kimileri için diğer ülkelerdeki insanlarla iletişim kurma konusunda büyük engeller var. Teknoloji devi her alanda . Automatically handles bulk translations . ResponsiveVoice the leading HTMLtext to speech synthesis solution, is now available for WordPress. Umuyoruz Zaza olan ya da olmayan . Günlük rekor seviyede çeviri yap.


The translated text will be presented and can then be saved to . You agree not to access (or attempt to access) any of the . Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Translates totally free of charge. Basit bir arayüzü ve çevrimdışı . Klavyeyle yazarak 1dil arasında çeviri yapın Dokun Çevir: Herhangi bir uygulamadaki metni kopyalayın, çevirisini açılan pencerede görün. Türkçe online sözlük Tureng.


Google ceviri

The world is closer than ever with over 1languages. This site uses cookies for analytics, personalized content and ads. By continuing to browse this site, you agree to this use. We have updated our . Free online translation from English and other languages into Russian and back. Bu PDF çeviriciyle PDF dosyalarını Word belgelerine sadece iki mouse tıklamasıyla çevirebilirsiniz.


Sürükleyip bırakarak yada “Dosya ekle” tuşuna tıklayarak . Yardımcı olursanız sevinirim. Ceviren : Osman Karatay. CoruKaraM Yayinlari.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar