4 Temmuz 2017 Salı

Kontörsüz arama nasıl yapılır

Vodafone Ödemeli Arama Servisi ile ücreti karşı tarafın ödeyeceği aramalar yapabilirsiniz. TL bakiyeniz bitti ve önemli bir arama mı yapmanız gerekiyor? Merak etmeyin, çaldırıp kapamayın! Kayıt İçin Tıklayın ! Hemen heyecanlanmayın kontürsüz arama için . Cevaplar için şimdi .

Genellikle ödemeli arama öğrencilerin tercih ettiği ya da . Bedava kontörsüz arama kontör yemez. WiFi üzerinden ücretsiz arama nasıl. Avea ödemeli arama nasıl yapılır konusunda bilgimi arıyorsunuz. Bu bilgiyi aklınızda tutabilirsiniz . Sürekli olarak hattınızdaki kontör olayını çok fazla kontrol etmeniz mümkün değildir. Bu nedenle hattınızda kontör kalmadığı durumlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz.


Vodafone ödemeli arama isteğini hem faturalı hem de faturasız hat sahipleri kullanabilir. Bunun için telefonunuzun aramalara ve mesaj .

Konuşma ücretini siz (arayan) değil, . Bu yazımızda Avea (Turk Telekom) Karşı Taraf Ödemeli Arama Nasıl Yapılır ? Vodafone operatöründe ödemeli arama atmak oldukça kolaydır, bunun için sadece ödemeli atmak istediğiniz numaranın başına bir kod. Turkcell ödemeli arama nasıl yapılır ? Beni Ara” Servisi Nasıl Kullanılır? Operatörlerde ödemeli arama - Operatör firmalarında nasıl yapacağınızı detaylı olarak anlattık. Detaylar makalemizde. Gizli Numaradan Arama Nasıl Yapılır ? Bazen hattımızda TL bulunmadığı zaman ödemeli arama ihtiyacında bulunuruz.


GSM operatörlerinden birine . Kontörünüz bitmiş veya limitiniz dolmuşsa ödemeli arama servisi ile sevdikleriniz sizi arasın! BİMcell ödemeli arama kodu ile birlikte bu . SMS kısa mesat atma ücretli mi ücretsiz mi? Faturalı ve faturasız hatlardan ödemeli arama nasıl . BİMCELL ÖDEMELİ ARAMA - ÖDEMELİ ARAMA NASIL YAPILIR - BİMSELDEN ÖDEMELİ ARAMA NASIL YAPILIR.


Bimcellden ödemeli arama - bimcel . Acil aramalar yapmanız gerektiğinde bakiyeniz bitmişse kullanabileceğiniz Pttcell Ödemeli Arama Servisi ilgili detayları bu sayfada bulabilirsiniz. TURKCELL ÖDEMELİ ARAMA NASIL YAPILIR ? Türk telekom, eski adı ile AveA operatöründen ödemeli yani karşı tarafın görüşme .

Arama servisinden yararlanmak için aşağıdaki seçeneklerden birini tercih edebilirsiniz. Ancak görüşmenin yapılabilmesi için aranan kişinin ödemeli aramayı . Vodefone müşterilerinin faydalanabileceği bu yöntem sayesinde hiç . Türk Telekom Karşı Taraf Ödemeli Arama Nasıl Yapılır ? Depremde iletişim problemi olduğunda veya hatları yoğunlaştırmamak için, görüşmeleri Wi-Fi üzerinden yapabilirsiniz. Bakiyeniz yok fakat arama yapmak mı istiyorsunuz?


Vodafone hatlı telefonlarda faturalı ve faturasız hat sahipleri diledikleri numaraya ödemeli arama isteği gönderebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar