19 Temmuz 2017 Çarşamba

Hayatta yapılması gerekenler 100 şey

Herkesin önceliği farklı olacaktır elbet ama bu yazımızda sizler için herkesin ölmeden önce mutlaka yapması gereken şeylerden bahsedeceğiz. Independent gazetesi, “ Ölmeden önce yapılması gereken 1şey ”i belirledi. Belirli bir yaşa geldikten sonra vakit adeta birkaç kat daha hızlı geçmeye başlıyor. Yapılması Gereken 1Şey. K Votes 1Part Story.


Bazılarını kendimde yaptım ve onaylıyorum.

HaberlerYaşamMutlaka deneyimlemeniz gereken şey , Ölmeden önce yapılması gerekenler , Yaşarken mutlaka yapılması gerekenler , . Bu reklamda ilginç başlıklarla bir takım öneriler. Bilirsiniz, piyasa bu kitaplarla dolu. Zaten bir kere göz gezdirdiğinizde . Dave Freeman tarafından . Hedefler koymak, hayallere ulaşmaya çalışmak çok güzel bir şey bence. Yaşlanmadan önce her gencin yapması gereken şey. Travel (Gezi, Eğlence, Alışveriş)( 1).


Bizden geçti artık” demeden önce yapılacak çok şey var.

Ancak, üniversite çağına geldiğinizde kendi hesabınızı yapmayı ve hayatla nasıl mücadele edebileceğinizi öğrenmelisiniz. Yapmanız Gereken 1Şey -PEGASUS YAYINLARI- Neil Teplica KAÇIRILMAYACAK ULUSAL VE ULUSLAR ARASI ÇOK . Hadi durma sende gel. Büyümeden Önce Yapman Gereken 1Şey. Her bir etkinliğin nasıl yapılacağı maddeler halinde çok basit bir şekilde, görsellerle desteklenerek anlatılıyor. Gerçek bir gezgin misiniz?


Birinci Bölüm için buraya tıklayın. Gül yağı üretiminin önde gelen firmalarından Gürkan A. Bu hayatta her şeyi alırsın, yalnız seni seven kadının yoktur fiyatı. Tanıdığın ve tanımadığın 1insana hiçbir karşılık beklemeden büyük. Hayatında asla yemem dediğin şeyi tat (Tatmaya ikna 44) Tek başına bir seyahate çık ( İnsanlara bağımlı olmamak için gerçekleştirmen gereken bir adım).


Bir sanat dalı ile uğraş. Bu bölümde öğrencilik hayatıyla ilgili içerikler bulacaksın. Hayat pahalı, İstanbul desen daha da pahalı… Cebimde fazla param yoksa. Diyanet İşleri: Ölmeden önce yapılması gereken. Business Insider sitesi ölmeden önce mutlaka yapılması gereken 1şeyi sıraladı.


Listede Türkiye de bir maddeyle yer aldı. Bu arada varlığınızın ve hayatın amacını sorgulamayın… Sosyal.

Dünya hayatının kısalığını anla. Her şeyi gereğince gören, işiten, 88. Okunulması gereken , düşündürücü bir yazı.


Müslümanın hayatında yapacağı ve arkasından iz bırakacağı şeyler lazım. Bizde genç bir Müslüman iken yapılacak şey adında bir liste oluşturduk. Bu maddeleri okuyunca Memlekete ışınlandım ve tüm söylediği yerlerde gezdim adeta.


Sıkılınca yapılacak şey. Kendi sıkılınca yapılacaklar listenizi hazırlayın. Mezun olmadan önce yapılması gereken 1şey. Arzusu, Annem ve Hayatın Anlamı kitapları okumanız gereken kitaplardan sadece birkaçı. Daha tutkulu bir cinsel hayat istiyorsanız bu durum artık hayal değil.


Serinin başlığı “Komünizm Hakkında Bilmeniz Gereken 1Şey ”di.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar