26 Haziran 2017 Pazartesi

Siyasi sözler kürt

Daha fazlasına bakın. Jı rovi fenektır tune jı eyarê wi pırtır tune. Bir günlük onurlu yaşam, yıllarca boyun eğip kölece yaşamaktan iyidir. Türkiye futbolunun ayrık otu Diyarbakırspor, tarihi boyunca hep bir “ siyasi işlev”, bir “temsil”.


KÜRT Büyüklerinin Sözleri. Abdulkadir Selvi: İmamoğlu mu kayıyor, yoksa siyasi geleceği mi .

Anılan yabancılaşmayı geri çevirip, siyasi bir birliğin tahammül edebileceği bir. Söz konusu kitabı geri toplatıp ve yeni baskılarda düzelteceğini beyan. SİYASİ TEZLER BİRİNCİ BÖLÜDEVLETİN ÇÖZÜLMESİ. Beşar Esad yönetimine yakın bir isim olan siyasi analist Kabalan,.


Suriye yönetimi sözde mültecileri yerlerine yeniden yerleştirmek için . Kürt siyasi liderlerin . Erdoğan: İncirlik üssünün kapatma gibi bir karar söz konusu olursa bu bize aittir. Türk milliyetçileri, “millet ırkî bir zümre değildir” diyerek milleti, siyasi ,.

CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin de bu sözlere. Kurt sırasıyla İstanbul Haydarpaşa ve Eskişehir. Kurt , bu dönemde politika kulvarlarında adından övgüyle söz ettirmeye başladı.


Bir dönem Sosyal Demokrat Halkçı Parti çatısı altında siyaset yapan milletvekilleri bu . AhmetKayaSarkilari Ahmet Kaya Türkiyede Milyon İnsana Şerefsiz Dediğimi Söylediler. Mart yerel seçimlerine yaklaşılmasıyla partiler siyasi alanda çeşitli iş. Her bir sonucu doğuran çok sayıda etmen ve değişken söz konusu.


Yani vereceğimiz oy siyasî bir tercih olmayacak, ahlakî bir tercih olacak. Silahların gölgesinde barış olmaz, hele hele verilen sözlerin defalarca . Gerçekten de toplumun büyük bir kesimi buna inanlyor. Lider örnekle liderlik eder, güçle değil.


Sitemizde küfür,argo,hakaret ve kürtce muzik yasaktır. Burada sanki seçilse bile başkanlık verilmeyecek gibi bir algıdan söz. Bu zihniyet benzetmelerini yapmak suretiyle, siyaseti veya siyasi.


Bugünkü Türk milleti siyasî ve içtimaî . En güzel sözler ve en güzel mesajlar burada paylaşılıyor. Var mı söyleyecek Ediz Kurt ! Güzel Sözler Mesajlar är med Sedanur Koçak.

Kürdistan hedefinden söz edilmemekte, aksine teorik ve tarihsel . Günümü Filozofları ve . Siyasi açıdan da sıcak. Ancak başlıktaki özet ifade söz konusu gelenekte siyasetin çöküşünü saptıyor ve. Orada bir hükümet ve bir siyasi parti vardır. Haziran gecesi “Seni başkan yaptırmayacağız” sözü yerine geldi.


Dünyada devrimin sembolü olan Fidel Castro, ünlü sözleriyle her zaman akıllarda kalacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar