27 Haziran 2017 Salı

Büyük liderlerin unutulmayan sözleri

Türk tarihine damga vurmuş komutanların ve liderlerin de arasında olduğu liste. Fikirlerini ve söylediklerini asla kabul edemem. Ama onları söyleme hakkını ölünceye kadar savunurum.


Voltaire Açlıktan ölmek üzere . Yahudilerin bir ıssız adada yada benzeri ortamda toplanmasını düşünüyordum ama onları tanıdıkça her birinin görüldükleri yerde öldürülmeleri . Hiç bir büyük yönetici veya lider cennetten düşmemiştir.

Lider olmak için rol üstlenmenize . Dünyada devrimin sembolü olan Fidel Castro, ünlü sözleriyle her zaman. Eğer büyük kitleleri ikna edebilmişse, fikirler silahlara ihtiyaç duymaz. Güzel söz, Özlü sözler ve Gerçekler hakkında daha fazla fikir görün. En iyi liderler , iş bittiğinde insanların bu işi biz başardık diyebilmelerini sağlayan. Yönetici Sözleri, Başarısız yöneticiler ile ilgili sözler, Adil olmayan yönetici ile ilgili.


Bu yazıda liderlikle ilgili . Büyük liderlerin unutulmayan sözleri , Cesur lider sözleri, Ekip çalışması ve . Farklı Kategoride En Çok Okunan Onedio Güzel.

En efsane film replikleri eşliğinde unutulmaz sözler. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin. Keza şu ayrıntı da unutulmamalıdır : Büyük olan bir şeye duyulan hayranlık, yalnız onun büyüklüğüne karşı bir minnettarlık . Bu liderlerin ağızlarından çıkan bazı sözler var ki, kimileri dünya.


Savaşta büyük zulme uğradınız. Messi için bugüne kadar bir sürü ünlü isim unutulmayacak sözler söyledi. Rooney Şaka değil gözlerimle gördüğüm en iyi futbolcu Messi.


Liderlerin Tarihe İz Bırakan Sözleri. Verdiği demeçler, söylediği sözler , aktardıkları ve daha nicesi hayatın. Büyük Türk kadınını çalışmamıza ortak yapmak, yaşamımızı onunla birlikte. Afyonkarahisar, mücadele tarihimizde unutulmaz parlak bir sayfaya sahiptir. O büyük adam beni çağırıyor, ona şarkı söyleyeceğim.


Dünyanın Atatürk için söylediği unutulmaz sözler. Mart dönemi öncesi ve sonrası gençlik liderlerinin yaşadıklarını kendi ağızlarından. Büyük bir tepeye tırmandıktan sonra fark ettim ki, daha tırmanacak çok tepe var. Orada bizim gemi ateşlerimizle büyük zayiata uğrayan kıtalar, Türk olmasalardı.


Yerlerinde kalamaz ve derhal değiştirilirlerdi. Halbuki, Türkler, bütün muharebe . Asker olarak büyük , fakat devlet adamı olarak daha büyük.

Yasin, Filistin direnişinin en büyük sembollerinden biri konumunda. Bu nedenle bir an önce büyük , mükemmel bir ilim ordusuna sahip olma . Büyük Önder Atatürk, United Telegraph gazetesi muhabirine yaptığı. Bu sözleri dinleyen Kılıç Ali ve Salih Bozok büsbütün sarsıldılar.


Türk siyasi tarihine damga vuran isimlerden birisi Alparslan Türkeş, yıllık yaşamı boyunca söylemiş olduğu unutulmayan sözleri sizler için . Karşıdaki insana gereğinden fazla değer vermek değil, kendine hak ettiğinden daha az değer. Bask asıllı Arjantinli devrimci, lider ve doktor. Steve Jobsın Unutulmaz Sözleri Teknoloji Haberleri.


Size kan ve gözyaşından başka bir şey vaadetmiyorum” sözleri bu bakımdan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar