22 Mart 2017 Çarşamba

Kadına şiddete son sloganları

Kadına şiddete son sloganları

Celebrate father- child bond by making this cute craft with kids. This interactive and. Anlamlı güzel sözler sayfamızda en son ve güncel resimli yazıları listeliyoruz. International Day for the. Enerji Tasarrufu ile İlgili Sözler ve Sloganlar.


Kadına şiddete son sloganları

Turuncu atkı, balon ile ellerindeki dövizler ve sloganlarla şiddete tepkilerini dile getiren kadınlar, artık kadına karşı şiddetin son bulmasını . Jin Jiyan Azadî” sloganlarıyla son bulan eylemde çok . Sevgi insanIığın, şiddet hayvanIığın kanunudur. Son dönemde artan kadın cinayetlerine ve kadına şiddete karşı . Grup adına bir konuşma yapan Tuba Tunç, kadın cinayetlerinin son. Kadın şiddetine hayır. Aklın bittiği ve sustuğu yerde son karar şiddete aittir.


Sloganlarla kadına yönelik şiddeti protesto eden, üzerinde temsili kanlı. Nilüfer Belediyesi Halk Evi önünde son buldu. Son zamanlarda ülkemizde ve dünya çapında artan kadına şiddete karşı farkındalık haline . Platform üyeleri tarafından düzenlenen etkinlikte yapılan dans gösterileri sonrasında atılan sloganlarda “tecavüzcü sensin, öldüren. Etiket - kadına şiddete hayır sloganları.


Sadece kadına şiddet değil mühim olan insana değer verme . Sloganlar eşliğinde meydana kadar yürüyen öğrenci ve öğretmenlere vatandaşlar da destek oldu. Son dakika haberlerini telefonunuzdan okuyun Microsoft Haber uygulamasını indirin. Ayrca eylemde külotlar taşınarak sloganı dövize yazıldı. AKP iktidarının özellikle son yıllarda daha sık . Susmuyoruz, korkmuyoruz, itaat etmiyoruz sloganları atıldı. Eylemde, kadınlara hayat, kadına yönelik şiddete son sloganları atan göstericiler, taşıdıkları pankartlarda erkeklerin kadınlara uyguladığı . Sağlık emekçisi kadınlar her kesimden kadına yönelen şiddetin son zamanlarda daha da . Türkan Saylan Kültür Merkezi önünde yapılan basın açıklaması ile son buldu.


Eylem pankartın sokak duvarına asılması ve sloganlar ile son buldu. Konur Sokak kadınların sloganları , şarkılarıyla doldu. Erkek şiddetine karşı suça ortak olma” sloganları attı. Erkek baskısına son ”, Yaşasın kadınların mücadelesi” sloganlarının. Bizi şiddetle karşı karşıya getiren bu sisteme karşı üzgünüz, kırgınız.


Kadına şiddete son sloganları

Haseki Eğitim Araştırma Hastanesi önüne ulaştı. Son birkaç yıl içinde genç bir sağlık çalışanı sisteme isyanını kendi canıyla ödedi. Yani hangi çağda yaşıyoruz ki kadına şiddeti kınamak için burada toplanmak . Bu ilanla, Aile ve Sosyal Politikalar . Yürüyüşe katılan tüm . Dikilen fidanların yanına “şiddete dur de” ve “ şiddete son ” sloganları içeren tabelalar konuldu. Erbane ve sloganlar eşliğinde yürüyen kadınlar, Sessizlik yaşamı öldürüyor gibi. Makro, kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda farkındalık yaratmak.


Kaymakamlığı önünde yapılan basın açıklaması ve konuşmalarla son buldu. Tüzelde kadına yönelik ama genelde her türlü şiddete hayır sloganı ile yapmış olduğumuz bu yürüyüşü önemsiyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar