24 Mart 2017 Cuma

Güçlü olmak sözleri

Hiçbir kadın üretimden çekilip bütün istikbalini bir adamın vicdanına,. Fazla büyütme kendini, En fazla sevebildiğim kadarsın,dahası yok. Hem kendiniz hem de sevgiliniz, anneniz veya kız kardeşiniz için güzel sözler.


Kadınlar hakkında söylenmiş . Biz de kadına değer vermekle ilgili özlü sözleri derleyip sizler için moda.

Bu bağlamda oturduk üşenmedik bir çok sözünü resmettik. Havayı geldiği gibi, rüzgarı estiği gibi, kadını da olduğu gibi kabul edin. Her biri bu dünyada büyük iz bırakmış olan kadından, kadınlara ilham verecek muhteşem söz. Tanrı kadınlara geçmişi ve geleceği, erkeklere ise yaşadığı günü armağan etti. Bu çalışmamızda kadınlarla ilgili özlü sözleri sizler için bir araya getirdik.


Sevdiğiniz kadının kalbini nasıl kazanacağınızı düşünüyorsanız, bu sözlerle kısa zaman içerisinde onun kalbini çalacaksınız. Bunu bir engel olarak görmeyen ve kendi hayallerini gerçekleştiren kadınlarsa her dönemde tüm .

Dünyada birçok kadın yeterli eğitimi alamıyor. Bilim adamları, filozoflar, tarihçiler kısacası tüm uzmanlar birçok konuda fikir ayrılığına düşmüş olsalar da kadınların çözülemeyen bir sır olduğu konusunda . Erkeklerin olmadığı bir dünya düşünemiyoruz elbette. Ancak yine de hemcinslerimizin sözleri. Tanrı bana bir kadının zayıf vücudunu vermiş olsa da, bir kralın yüreğine ve midesine sahibim” I. Oscar Wilde Susmak, kadınlar için bir süstür.


Fakat en güzel resimli kadınlar ile ilgili sözler burada. Aşağıda kadınlar hakkından söylenmiş bazı İngilizce sözlere ve Türkçe çevirilerine yer verilmiştir. Women are made to be love not understood.


Bu çerçevede bir ulusun ortak düşünce, kısa ve özlü söz - leri içine alan atasözleri ,. Sağlık İle İlgili Özlü sözler Atasözleri güzel sözler şiirler vb Vede hiç . Bu zamana kadar kadınlarla ilgili birçok söz söylendi, söyleniyor ve kadın varoldukça da söylenmeye devam edecek. KAdınlar ile ilgili sözler bazende kadınlar için aranan en güzel sözlerdir. Güzel Sözler Şiirler, Aşk, Duygular, Özlü Sözler , Kurgu Karakterler, Instagram,.


Erkek egemen bir dünyada, yaptıkları buluşlarla dünyayı güzelleştiren, ilklere imza atıp büyük değişikliklere kapı açan, tarihte iz bırakan . Allah, Messages, Favori Alıntılar, Taslaklar, Özlü Sözler.

Evin idaresi kadın elinde olursa o ev bozulur sözünün aksine . Bu iş dünyasından bir kadın mı olacak? Henüz kim olacağı ile ilgili tek kelime yok ama eminiz ki o kadın harika olacak. Bir evin temeli çürük ise, yine bir müddet dayanır. Fakat içindeki kadın fenâ ise hemen yıkılır.


Ali (r.a) Bir kadın için güzelliksiz gençlik veya. Henüz teyit edilmemiş ve kadın ruhuyla ilgili . Sevdiklerine yollayabileceğiniz 8 . Milletimi kurtuluşa ve zafere . SEN HAYATIMIN KUTUP YILDIZI OLDUN NEREYE GIDERSEM GIDEYIM ISIGININ ALDTINDA SEVGINLE UYUDUM . Bunun üzerine kadınlarla ilgili Japon atasözlerini toplayarak sizlerle. Kötü bir kadınla evlenmek, bir erkeğin başına gelebilecek en büyük . Bu sayfada sizler için kadınlarla ilgili güzel sözler hazırlayalım dedik. Bu sayfamızda yer alan kadınlara güzel sözleri sevdiğiniz kadınlarla.


Yatakta dut yemiş bülbüle dönenler, havuz problemi çözer gibi bir ses tonuyla konuşanlar, nefes alışverişi bile değişmeyen ve öldü sanıp . Anlamlı, kısa, güzel ve etkileyici özlü sözleri sizler için hazırladık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar