16 Mart 2017 Perşembe

Alman konsolosluğu pasaport randevu

Alman konsolosluğu pasaport randevu

Konsolosluk Bölümüne telefonla ulaşamıyorsanız, bize lütfen yazınız ve. Başvuruda bulunacağınız pasaport türüne göre sizin için geçerli aşağıda sıralanan belgeleri tamamladıktan sonra lütfen bir randevu oluşturunuz. ASKERLİK Askerlik işlemleri, harçları ve gerekli belgeler hakkında bilgi . Türk Vatandaşları için. YENi PASAPORT BAŞVURULARI SADECE RANDEVU ALMAK SURETİYLE.


Alman konsolosluğu pasaport randevu

FEDERAL ALMANYA ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİ, İSTANBUL VE İZMİR. Bu yolla randevu alabilmek için vize almak istediğiniz pasaportla birlikte Ankara . Bir fotoğraf eklenecek olup fotoğraf pasaport formatında, aydınlık bir arka planla. Pasaport dağıtım saatleri: Hafta içi saat 08.


Kimlik belgesi veya konsolosluk belgesi veya . Amerika Konsolosluğu vize randevu günü, müracaat sahibi ile Amerika vize . Ankara İstanbul ve İzmir dışındaki şehirlerden pasaport ve evrakları diledikleri kargo. Vize başvurusu yetkili aracı kurumlara yapılmalı ve randevu alınmalıdır. Almanya Hollanda ABD gibi. Randevu almadan önce lütfen.


Alman konsolosluğu pasaport randevu

Başkonsolosluğu telefonla arayarak, posta ile pasaport cüzdanı temditi . Ankara Schengen vizesi randevusu almanızda sizlere aracılık. Peki, balayına yurtdışına gidecekler eski pasaport ile seyahat edebiliyor mu? Tercih ettiğiniz şekilde teslim . Bunun için normal bir pasaport randevusu almanız, fotoğraf . Gaziantep şubemizden randevu alarak başvurunuzu yapabilirsiniz. ALMANYA VizesiTüm dünya ülkelerine vize başvurusu yapmaya yetkili vize hizmeti veren aracı kurumdur.


ISTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU. Formu doldurduysanız ve randevunuzu aldıysanız, bu videoyu vize görüşmesine gitmeden önce izleyin. Bu pasaporta sahip vatandaşlarımız pek az ülkeye vizesiz olarak seyahat edebilmektedir.


Alman konsolosluğu pasaport randevu

Sayfaya giriş yaptıktan sonra pasaport türü ve pasaportun alınacağı yer seçilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar