20 Mart 2017 Pazartesi

Evlilikte burç uyumu nuray sayarı

Zira burç kişinin ancak çok . Onurlu Aslan için eşi bulunmaz bir eş ve sevgili olacaksınız. Kendinize güveniyorsanız . Hangi burçlar birbiri ile daha uyumlu hangileri uyumsuz öğrenip ona göre hayatınızı kolaylaştırmak istemez miydiniz? Akrep kadını burç uyumu ele alınırken, aşağıdaki maddelere dikkat.


Partnerinizle aranızdaki burç uyumunu hiç merak ettiniz mi? BALIK-KOÇ: Koç sana göre hızlı kalır. Bazen ilişkide ilk başta sende . Aşk ve ilişkilerde hangi burç hangi burçla uyumlu ? Burç uyumunu hesaplamak istedigin burcu ve kendi burcunu seçip, burçların özelliklerine göre burç uyumu kolayca hesaplayabilirsiniz. Burçlar arasındaki uyumu keşfedin. Boğa burcunun tam size göre olduğunu söyleyebiliriz.


Burç uyumunuza bakarak, eşinizle ya da partnerinizle ne kadar uyumlu olduğunuz hakkında fikir edinebilir, hangi burçlarla anlaşabildiğinizi . Tabii burada astroloji dersi vermeyeceğim ama en azından uyum noktasında ilk. O zaman diğer seçeneğe geçiyor ve çiftlerin Güneş burçlarının uyumunu. Her zaman söylediğimiz gibi burçlara göre hayatımızı yaşamıyoruz.


Ama burçlarla ilgili tespitleri ve yorumları. BURÇ UYUM SAYFASINI PAYLAŞIN. Bu tablo Astrolog Şenay Yangel tarafından hazırlanmıştır. Yükselen Burç Hesaplama.


Oğlak burcu kadını ve Oğlak burcu erkeği tüm burçlarla uyumu. Onu bir eş olarak seçtiyseniz, atılgan tarzına alışmak zorundasınız. Burcu ve tüm diğer burçlara uyumu. Bunun dışında evcimendir, rahatlığı sever ve sizin ölçülerinize göre evde çok fazla.


Onu, hiçbir şeye zorlamayacağınız için ona uygun bir eş olmanıza rağmen, . Astroloji sayfasında öncelikle tüm burçlar ile ilgili günlük gurç yorumları yer aldığı gibi, haftalık, aylık,. Astrolojik haritana ve burcuna göre özel olarak hazırlanmış testler. Bir eş olarak Kova: Kovaya göre evlilik, annelik ve aile içi her türlü konu kesinlikle gizli ve özeldir. Sizin ve onun burcunu verin, biraz şaka, biraz ciddi küçük . FH4WoKAxdGk burç uyumu tabiki.


Tabi ki önemli ama sırf burç uysun diye bu kritere göre eş seçmek doğru değil. Günlük, haftalık, aylık ve yıllık burç yorumlarını ve astroloji ile ilgili merak. Bu burçlar , kolay kolay fikir, yer, ortam, eş , arkadaş değiştirmez. Uyum kabiliyetleri yüksektir, her türlü değişime açıktır ve kolay adapte olurlar. Bir sorun yaşadığında kendi kendisiyle başa çıkabilir ve sorunlarını çözer.


Terazi burcu bir kadın hayatında uyumu sever. Başarılı bir erkeğin . Peki, sen hangi burçla daha uyumlu ve mutlu bir çift olacağını biliyor. Ancak dünya genelinde yaygın olan bir kanıya göre babalar anneler kadar çocukları ile iletişim kurmaktan. Teraziler için önce eş sonra çocuklar gelir. Boğa pek de alttan alan, hoş görebilen bir burç sayılmaz.


Gelin, Haziran – Temmuz tarihleri arasında doğan Yengeç burçlarının kimlerle anlaşıp kimlerle anlaşamadıklarını inceleyelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar