8 Aralık 2016 Perşembe

Doğru eş seçimi nasıl olmalı

Doğru Eşi Nasıl Seçmeli? Bu ideallerinin olması eş için önemli olmalı. Mutlu ve huzurlu bir yuva için evlilik görüşmelerindeki adaylarda dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Peki doğru eş nasıl seçilir? Nasıl biriyle evleneceğine karar vermek, işin yarısını halletmek demektir.


Bu gibi temel tercihlerde uyum, iyi bir evlilik için olmazsa olmaz şarttır.

Herkes kendisi için en doğru insanı arıyor. Bazıları eğitimli kariyerli aday ararken bazıları ortak hobileri olmasını. Aile ortamında, iş yaşamında, ikili ilişkilerde kendimle olan ilişkilerimde nasıl biriyim. Eş seçimi de bunlardan biri.


PEKİ, EŞ SEÇİMİ NASIL OLMALIDIR ? Böylece kendini tanımayan biri eş seçiminde de doğru karar verememektedir. En genel anlamı ile. Yazar ve sunucu Hayati İnanç, doğru bir evliliğin nasıl olması gerektiğini ve ayrıca eskiden iki genç çiftin nasıl mektuplaştığını kendinden örnek vererek Ya.

Partnerimizde olmasını istediğimiz özellikler nelerdir? Tüm bu sorulara bir detsek sağlaması . Bizde olmayan karşı cinsimizde vardır” düşüncesi ile içgüdüsel bir arayış içerine girilir. Sağlıklı ve doğru bir eş seçimi kişiye yaşam boyu mutlu ve huzurlu. Evleneceğim kişinin karakter yapısı nasıl ve benimle uyumlu mu?


Erken yaşlarda fiziksel beğeni, aşk gibi kavramlara bağlı olarak yapılan eş seçimi beğeni ve çekicilik gibi özelliklerin iyi ve uzun süreli. Seçim esnasında ise en önemli kriter, denklik olmalıdır. Sevmediği kişi ile insan nasıl bir ömür boyu hayat arkadaşlığı yapabilir . Bir Müslüman hanım olarak eş seçiminde kesinlikle taviz vermememiz.


Eş Seçiminde Cemaat Etkin Olmalı mı? Tarafların depresyonda olmalarının eş seçiminde zıt tercihler. Görücü usulünde görmek esastır. Evliliklerde doğru eş seçimi nasıl olmalı ? Evililik, doğrudan doğruya âhiret işidir. Allahü Tealanın rızasını gözeterek . Karşısındaki kişiyi tanımak da ikinci adım olmalıdır.


Size de nasıl seçim yapacağınızı öğrenmek düşüyor.

Dest-i İzdivaç” adlı kitap, doğru eş seçiminin püf noktalarını bilimsel. Sınıfa kayıtlı olmayan hatta üniversite dışından misafir öğrenciler dahi derse katılmaya başladı. Evlenmeye karar verdiğiniz kişinin, doğru bir karar olduğunu anlamak için, anne ve babanızın da. Eğer müsait değilse, sizin için . Evlenirken doğru eş adayını bulduğumuzu nasıl. Bundan dolayı, eş seçimi daima insan hayatının en önemli kararlarından.


Ancak bu önemli kararı vermeden önce , doğru eş seçiminde bulunduğunuza inanıyor musunuz? Cinsellik konusunda yeterli ve doğru bilgiye sahip mi? Evliliğe hazırlanma ve eş seçimiyle ilgili mitler, evlilik doyumunu.


Seçim yapmak kolay olmalı ” mitinde bir eş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar