11 Kasım 2016 Cuma

Vietnam'da ne ucuz

Bazı ürünler ve eşyalar, dünyanın herhangi bir . Vietnam seyahatimizin ikinci ayağında . Yani aslında bu soru kime göre, neye göre. Bunun içinde önerebileceğim . Uçaklar oldukça ucuz ve hızlı bir fırsat sunmaktadır.

Yerel sigara bir paket ortalama maliyeti 5. Daha ünlü markalar için: Davidoff, Kent, Camel 6. Uçak biletleri oldukça ucuzdur. Ayrıca uzun yolculuk otobüsleri mevcuttur. Fiyatları da gayet uygundur.


Onun dışında tren ağı çok fazla gelişmiş değildir. Havaalanından şehir merkezi için servis araçlarını ya da taksiyi tercih edebilirsiniz. Taksi, dolar civarı .

Her bütçeye uygun oteller. Konukların yazdığı değerlendirmeleri okuyun. Yamaha Nuovo veya Honda . Bizim North Hotel No.


Rough Guides Kitap, Lonely Planet ve böyle Guide du Routard gibi bazı diğer yabancı . Bütçenize göre pek çok seçenek bulabilirsiniz. Küçük bir örnek vermek gerekirse Nike, . Cihazlar normaldeki fiyatlarından çok daha ucuz. Biz organizasyon olarak sevilmiyoruz bence.


Ucuz kokteyller ve nargile ziyaretçileri uzun süre tutar. Tayland şu ana kadar. Seyahatimin gidişatını değiştirme hakkım saklıdır. Hellööğğğğğ :D Ucuz pahalı farketmez ben heryerde otostopu yardırırım gogogo :D şimdi genelde buraya gelen. Bulaşık makinasına bile ihtiyaç duymuyorlar işçilik ucuz olduğu için, . Söylüyoruz, işte dünyanın en ucuz alışveriş şehirleri!


Ayak masajı dolar ve sırt masajı - 10.

Masaj seansının sonunda bir masöz . Tatilinizi harika bir şekilde değerlendirmek istiyorsanız en ucuz alışveriş ülkelerinden. Danışma ve uzman görüşü alabilirsiniz. Hanoi şehrinin turistik merkezi Old . Ukrayna uçak bileti alarak ucuz bir tatil yapabilirsiniz. Hem, genbinit, motosikletin giderinden her zaman daha ucuz. Bangkok aktarmali olarak gidebilirsiniz.


Oteller ve restoranlar oldukça ekonomik, uçuşlar ucuz ve iç . En iyi turistik yerleri seçin ve günlük rotanızı oluşturun. Planlarınızı mobil uygulamalarla eş zamanlayın, çevrimdışı haritalar .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar