18 Kasım 2016 Cuma

Kadıköy belediyesi nikah işlemleri

BELEDİYEMİZDE SADECE ULUSLARARASI AİLE CÜZDANI ÜCRETİ OLAN 1TL. EVLİLİK İÇİN İSTENİLEN BELGELER. Aile Hekiminden alınan Evlilik için Fotoğraflı SAĞLIK RAPORU (Sağlık Raporunda TALASEMİ (AKDENİZ ANEMİSİ) testi . Kimlik fotokopisi, adet resim ve aile hekimi onaylı sağlık raporu isteniyor. Eğer nikahı belediye başkanı kıyarsa ekstra ücret ödemenize gerek .

Altı Ay İçerisinde Çekilmiş Olması Gerekmektedir. Nikâhınızı nikâh dairesinde veya ek bir ücret karşılığında nikâh memurunu . Bu aşamaları sizler . Mesai saatleri dışında yapılacak nikah törenleri özel istek olup, önceden irtibat kurulması gerekmektedir. Uluslararası aile cüzdan ücreti ‎: ‎Maliyece belirl. Tüm evraklar tamamlanıp, ücretler ödendikten sonra gün verilecektir.


SOYADI DİLEKÇESİ: Soyadını kullanmak isteyen bayan vatandaşların . Eğer yıldırım nikahı bir düğün salonunda yaptırılmak isteniyorsa, nikah memuru için bir miktar ücret ödenmesi de gerekiyor.

Aksi halde nikah dairelerinde . Tabi nikah memurunu düğününüze çağırmak için ekstra ücret ödemeniz gerekir. Nikâh MüracaatıReşit Olmayanlar İçin Nikâh MüracaatıBoşanmış ve Dul Olanlar İçin Nikâh MüracaatıÜmraniye Dışında İkamet. Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi. Kazlıçeşme Kültür Merkezi.


TESİSLER Detaylı Bilgi. Belgeler ve Ücretler. HAVUZLAR ve PİLATES KURSU Detaylı . Dairemizde kıyılacak nikahlar için 1TL.


NOT: SALON FOTOĞRAFLARI İÇİN YUKARIDA Kİ SALON . Belediye hizmet bölgesi dışında ikamet ettiği halde Belediyemizde nikâh kıydırmak. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olamayanların nikah memurluğumuzdan ayrıca bilgi almaları. Tarifede belirtilen ücretler sadece salon kullanım ücretleridir. Nikah Akdi İçin Gerekli Evraklar. NİKÂH BAŞVURUSU İÇİN İSTENİLEN EVRAKLAR.


Onikişubat Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne giderek TL nikâh evrak ücreti makbuzu alacaklardır. NÜFUS CÜZDANI ASLI VE FOTOKOPİSİ.

NİKAH MÜRACAATI İÇİN GEREKLİ BELGELER. Bahçe budamasını ücretli yaptırabilir miyim? Konyaaltı Belediyesi evlendirme memurluğunda nikâh kıydırabilir miyiz? Hafta içi başvuru 08. Yıldırım nikâhı kıyıyor musunuz?


KEPEZ BELEDİYESİ EVLENME İÇİN GEREKLİ BELGELER. NOT: YILDIRIM NİKAHI DİYE BİRŞEY YOKTUR. Yılı evlendirme ücret tarifelerine ulaşmak için tıklayınız.


EVLENMEK İÇİN BAŞVURUDA BULUNAN ÇİFTLERDEN İSTENEN BELGELER.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar