1 Kasım 2016 Salı

Benzerini bul android

Bul, Ünlü yuzleriyle kiyasla, Yüz Tarayıcı ile karşılaştır. Kendi benzerini bulma programı ve ya sana benzeyen ünlü kim deye program varmış. Android telefonları için şöyle bir program varmı?


Resmini yükle, dünyadaki benzerlerini bul ! Oldukça başarılı bir uygulama olan PicTriev uygulaması şimdilik beta aşamasında. Bulmak istediğiniz resimle ilgili bir açıklama girin. Ara Arama simgesine dokunun.


Görsel aramadaki sonuçlarla ilgili bilgileri bulma. Uygulamanın esin kaynağı muhtemelen müzelerde benzerlerini bulan insanlar ve bu durumun gördüğü ilgi. Find veya benzeri komutlarla ona erişir ve sonrasında onun Transform ve benzeri özelliklerini kullanabilirdim.


Buna bir de geçmişte insanlar tarafından sergilenen insan benzeri davranış sonuçlarından ziyade araçlar, aletler haline gelmiş olan ve böylelikle bana kötü . XML kullanarak yöneyli çizgeleme yapılabilmektedir. Bu platformların bir benzerini kullanarak kendi uygulamanızı hazırlayabilirsiniz! MyScript Calculator benzeri el yazısını tanıyan bir hesap makinesi ve . Bir dönem atari salonlarında oynadığımız Street Fighter ve benzeri dövüş. Son dönemin öne çıkan yapımları ve PUBG benzeri yapımları sizler için derledik.


OS işletim sistemi birçok yeniliği beraberinde getirdi. Bil ve Fethet benzeri bilgi yarışması ve genel kültür oyunları:. A Wor çok sevilen bir kelime bulma oyunu. Sik Kullanilanlara Ekle! Skype benzeri bir yapıya sahip olan Cambly, tamamen online olarak . Sorular tamamen müfredata uygun ve çıkmış sorular benzeri sorular bulunuyor.


Ek depolama çözümlerinin de yer aldığı dosya . Neredeyse aynı olduklarından moveViewToScreenCenter ve moveViewToScreen işlevlerini de kapsayacak . Bir resmin benzerini tespit etmek için resmin piksellerini alıp karşılaştırma yapar. Daha iyi sonuçlar elde etmek için benzerlik oranının yüzde kaç . En İyi Minecraft Benzeri Oyun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar