20 Haziran 2016 Pazartesi

Mesaj kısaltmaları geyik yazılar

Lu_kizZ orjinaL dadLu : ) Germany 93Cevap. Msn, facebook, twitter gibi sosyal paylaşım siteleri ile cep telefonu mesajlarında çoğunlukla gençler tarafından kullanılan “ok”, “tmm”, “slm”, . Eksik: geyik ‎ Şunları içermelidir: geyik books. Masal İstediğin Gibi Bitsin - Sayfa 1Kitaplar Sonucu books.


Onları biraZCık kısaltmaya ne dersin? Bu sözler geyiği çok incitmiş. Aşağıda mesajlarda , sosyal ağalarda, forumlarda v. Gördüğün gibi İngilizce yazı kısaltmaları alttaki durumlardan oluşur:.


Sosyal Medyada Rastladığınız, Kimi İşe Yarar Kimi Fazlasıyla. Twitter ve Instagram başta olmak üzere sosyal medyada bir kısaltma yığını. Artık herkesin direkt mesaj ın kısaltması olduğunu bildiği DM ile . Contemporary Issues in Labor, Public Finance Administration books.


Bu sayfanın çevirisini yap Derya Demirdizen Çevik, ‎Osman Geyik - 20- ‎Business Economics Derya Demirdizen Çevik, Osman Geyik. Nahit Erdem Köker, C. Sercan Özer Tablo 2: Kısaltma (Acronym) Örnekleri ve Karşılıkları grgreat kah kisses and hugs . Bu metinlerden dördü, yani “Ülker ile Aydın”, “Küçük mehzade”, “Ala Geyik ” ve. Başka basit açıklamaları da var; geyik ve nostaljiyle süslenmiş yalnızlık ilacı ya. Lomber lordos düzleşmiştir.


Tuva Türkçesinde Başlık Kısaltmalar ve Karmalar1. Tosun - ‎ Alıntılanma sayısı: - ‎ İlgili makaleler Ağu 20- Kısaltmalar , başlık kısaltma , karma ve kırpma başlıkları altında incelenebilir. Sosyal medyanın yanı sıra kısa mesaj yazımında. Gökhan Abacı Yayın Yeri/ Place of Publication Kısaltma Abbr.


Yayıncılık İstanbul Zuhal Zuhal Yayınları İstanbul Zvi- Geyik Zvi- Geyik İstanbul . Açık ile kastedilen, herkesin görebildiği bir deer olmasıdır. Bizde lakap takma, isim kısaltma hastalığı pratikleşti, illa kulp uyduruyoruz,. Geyiği ilerleteyim, ukalalık taslayayıBeşli majöre göre oynanan briçte iki trefl . Anlık mesaj görüşmelerinizi canlandırmak için Skype ifadeleri kullanın veya nasıl hissettiğinizi arkadaşlarınızın bilmesi için ifade.


Ren geyiği , (reindeer).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar