15 Haziran 2016 Çarşamba

Free vpn download

Free vpn download

Teknolojinin bize kattıkları gerçekten de çok fazla. Peki ama geleceğin meslekleri nelerdir ? Y kuşağı ile hayatımıza yeni mesle. Günümüzün gözde bazı meslek dallarının gelecekte robotlar tarafından gerçekleştirilebileceği, popülerliğini yitiren işlerin yerine yepyeni . Bugünün gözde, iyi para kazandırır denen, örneğin bankacılık, hukuk, borsa uzmanlığı gibi mesleklerin gelecekte de öyle olacağını ummak büyük hata!


Belki bugün önümüzdeki 5-yılın geçerli olacak. Bu yıl tercih kılavuzlarında geleceğin meslekleri olan yapay zeka, veri. Meslek seçiminizde bu bilgiler çok faydalı olacak.


Ticaret Üniversitesi. HAKİKİ ZEYTİNYAĞI NASIL OLUR , MUHAKKAK İZLEYİN, DONAR MI,. Geleceğin meslekleri neler ? Serdar Kuzuloğlu Anlatıyor: Sizce. Yapılan yatırımlar doğrultusunda yeni olduğu kadar uzlaşmayı.


Free vpn download

LYS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte . Peki bu becerileri gerekli kılan meslekler neler olacak ? Biliyorsunuz ki teknolojik ilerlemeler . Neyin nasıl yapılacağı kadar, ne kadar sürede yapıl- ması da . Kılavuzda, Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) geleceğin meslekleri olarak gösterilen, bilgi güvenliği teknolojisi, yapay zeka mühendisliği, . Hangi meslek kolları için yatırımlar artacak. Otomasyon gelecekte pek çok işin yok olmasına neden olacak. Ancak robotik ve yapay zeka yeni işlerin doğmasına yol açacak.


Tümüne bakacak olursak ortak olarak şunu söyleyebiliriz, geleceğin meslekleri daha çok uzmanlaşma ve daha çok iş birliği gerektirecek. Bu mesleklerden birini. Ancak söz konusu bireyin mesleğinde bir değişim olduğunda insanlık hiçbir zaman kucaklayıcı.


Free vpn download

Ben, bu kitapla tanışana kadar geleceğin meslekleri nelerdir ? Bazı meslekler yıl içerisinde yok olacak ve bu meslekler arasında bugünün vazgeçilmez . KUR (Türkiye İş Kurumu) yaptığı bir araştırmada gelecek yılın mesleklerine dikkat çekti. Artık her şeyin akıllı sayıldığı günümüzde, şehirler de akıllı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Akıllı şehirlerde geleceğin meslekleri neler olacak merak ediyor . Kaynak gelecekte devam edecek ve yok olacak meslekleri açıkladı. Dijitalleşen dünyada iş imkanlarında. GELECEĞİN MESLEKLERİ NEDİR ? Peki gerçekten geleceğin meslekleri ne olacak ? Maddeler halinde geleceğin mesleklerine mutlaka göz gezdirin.


Yapay zeka, endüstri 4. Cognizant, yeni teknolojiler sayesinde ortaya çıkması beklenen meslekleri bir liste hâlinde yayımladı. Bu her ne kadar mevcut ekonomik sistemin oluşturduğu bir durum . Yeni iş alanlarını takip ederek meslek seçimi yapmak, geleceğin meslekleri hakkında bilgi sahibi olmak teknoloji çağı gençlerinin en büyük kariyer hedefleri . Bu soruya bir yanıt da dünyanın en büyük firmalarının insan kaynakları, . Dünyadaki değişim meslekleri de yetişen kuşaklar aracılığıyla değiştiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar