13 Haziran 2016 Pazartesi

Amazon

Söz Yüzüðü Sevenleri belli eden yüzük. Ejderha Parası ve Markası ıtemleri Bölümü. Altın Þans Parası Para düþme oranını kat artırır. Metin savaşcı Beyaz yeminli kesiyor.


MetinPvp Server Bütün Gm Kodları.

Işınlama Yüzüğü Fiyat: 100. Yüzüğü Takmış Evleniyor Sözleri sayfasını Şimdi paylaşın:. Bu rehber oyundaki görevlerin çoğu hakkında bilgilendirme sağlar. Rehber eskidir ve bazı görevler güncel olmayabilir, tamamlanması devam . Arkadaslar Alesta serverı icin konuşuyorum. METİNDANDANAKAN TİCARET - SOHBET MERKEZİ has 5members.


Hepinize başarılar dileriz! Söz yüzüğü hakkında evlilikde gereken item hakkında detaylı bilgi verir.

Milyon) Yang gerekiyor. Hanımefendilerin okuması pek hoş olmayabilir. Evli olan karakterlerin tümünün evlilikleri iptal edilecek, söz yüzüğü ve yatırılan Yang iade edilecek. Kötü ruh kovma kağıdı.


Statü sıfırlama kağıdı. Beceri sıfırlama kağıdı. Fiyatı yüksek ve pazara başlamak istiyorsanız bu görevi ve . Evlilikte harcanan söz yüzüğü ve yang miktarları evlenen çiftlere geri . ANADOLU SERVERİ METİNTR BurkiCero: Görevlerle yeni çıkan etkinliklerle ve. Oyunda evlenmek için bir söz yüzügüne ihtiyacınız var.


Bunu ya pazardan alacaksınız yada yaşlı kadına gidip . Yaranı yumuşak, yeni bir aşkla sardır. Yaşlı Kadından alınan Jin-Hee görevi . Bir yüzük yaptım sana güvercin teleğinden, Bir yüzük bükerek hoşçakal sözcüğünden . Kiz geldi o koraycim metinmi oynuyorsun felan dedi evet abla dedim. Kadın Karakter:gelinlik yüzük buket.

Mesela söz yüzüğünü metinde görevle alırken metinpvp serverlerde hemen npcden çekebilirsiniz işte pvpnin böyle kolaylıkları vardır. ADET SÖZ YÜZÜĞÜ GELİNLİK VE DAMATLIK BU MALZEMELERLE . Selamun Aleyküm arkadaşlar bu kodlarla metinpwp serverinizde. UYARI: ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE BİR.


Bu hile sayesinde tek bir söz yüzüğü ile evlenebileceksiniz. Artık basit ve hızlı. BU VİDEODA GÜMÜŞÇÜNÜN İNTİKAMINI AL GÖREVİ ( SÖZ YÜZÜĞÜGÖREVİ ). BestiaMtbir metinpvp server oyunudur oyunumuz 1. Bu video biraz daha bilgi amaçlı oldu , geçen videoda baya bi eğlendik zaten. Jinhee öldür görevini detaylı bir biçimde sizlerle yapmak .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar