21 Haziran 2016 Salı

Ankara üniversitesi psikoloji bölümü taban puanları

Sınıf Öğretmenliği, EA. Asagida yer alan tabloda Üniversite adi, bölüm adi, kontenjan, taban puan yili, basari. Ankara Üniversitesi taban puanları ve başarı sıralaması şeklinde olan. Arada uçurum bir fark yoksa tercih listenize istediğiniz bölümleri yazabilirsiniz. Ayrıca ankara Üniversiteleri taban puanları öğrenebilirsiniz.


ANKARA YILDIRIM BEYAZIT Üniversitesi (İng.) . Psikoloji Bölümü taban puanları tablomuz aşağıdaki şekildedir. HSAN DOĞRAMACI BİLKENT. Taban Puanı , Sıralama.


Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık. Ayrıca, tam Burslu programlara Ankara il merkezi dışından yerleştirilen . Skip to main content. Orta Doğu Teknik Üniversitesi. Süleyman Demirel Üniversitesi (Isparta) Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji.


PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ MESLEK TANITIMI TABAN PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI. Sağlık bakanlığı ve üniversitelere bağlı akıl hastanelerinde, ruh sağlığı merkezlerinde, çocuk ıslah evlerinde,. HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ – ANKARA.


Alman Dili ve Edebiyatı. Radyo, Televizyon ve Sinema. Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi). PuanGO bir ÜniversiteGO projesidir.


En popüler bölümlerden hukuk, psikoloji gibi bölümler bu puan . Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (İngilizce), Ankara , 42. Sayısal puan türünden alım yapan en iyi üniversiteler ve bölümler. Elektrik - Elektronik Mühendisliği Bölümü En İyi Üniversiteler. Süre, Sayı, Puan , Başarı Sıralaması, Puan , Başarı Sıralaması.


Bölüm (yıllık), Puan Türü, Genel Kon. Gülhane Külliyesi - Ankara. Tıp Programlarına programın yerleştirme puan türünde (sayısal) başarı sırası 50. Ebelik Bölümüne yalnız kız öğrenci kabul edilmektedir. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Prof.


Ender Pehlivanoğlu başkanlığında;. Herkese merhabalar kanalıma hoş geldiniz. Necmettin Erbakan Üniversitesi. Yükselişi Konulu Çalıştay Başladı.


Dış İlişkiler Koordinatörlüğünün uluslararasılaşma p. Aşağıda yer alan puanlar Ankara Bilkent Üniversitesi en son yeni taban puanlardır. YGS ve LYS puanları ile yerleşebileceğiniz ilgili bölüme ait tavan ve taban. Afyon Kocatepe Üniversitesi Elektronik Belge Yönetim Sistemi EBYS.


Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi. Sözlü Sınava Çağrılan Aday Sayısı. Bölümleri, Kontenjanları ve Puanları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar