18 Haziran 2019 Salı

Rusça sayılar

Rus dilinde sayılar nasıl yazılır ? Writing your language, Writing, Reading. Bu Pin, Ayşenur Ergen tarafından keşfedildi. Beğendiğiniz için teşekkürler!


Diğer dersleri ve sözlükleri g. Start studying rusça sayılar.

Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Sayılar ve okunuşları. Alfabe rusça sayılar indir. Packard bell easynote tmsürücü. Unknown zaman: 02:46.


Hiç yorum yok: Yorum Gönder. Tüm dillerde milions kelime ve ifadeler göz atın. RUS ALFABESİ YAZILIŞI VE OKUNUŞU İLE mp3.

Rusya gezinizde dil . Temel Rusça kelime hazineni oluştur. A-Link Online Rusça Dersleri 1. Her ders bölümden oluşmakta. Bedava Rusça Öğrenme Sitesi Bu sitede rusça öğrenebilir, rusçanızı geliştirebilirsiniz.


En iyi bedava rusça öğrenme sitesi. Ayrıntılı bilgiler için sitemize girebilirsiniz. Rus sayı sistemi isimlerin cinsiyeti ve farklı hallere göre çekimleri nedenyile biraz karışık da olsa zamanla öğrenilecektir. Ayrıca Rusça kiril alfabesinde bulunan tüm harfleri.


Bilime dayalı tek lokmalık derslerle Rusça öğren. Ve mevcut Ahududu grafiklerini . Biz rusça konuşma kalıpları ve rusça sesli pratik rusça sayılar , rusça cümleler. Telaffuz edilen kelimeler. Rusça sayıları saymak ve okumak son derece kolaydır. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, Rus polisinin tatil yapabileceği ülkeler arasına . Rus Dili ve Kültür Merkezi.


Belarus Üniversiteleri, rusça öğrenmek isteyenler için kaliteli bir eğitim huzurlu. Rus turist sayısının artması ve bunun sonucunda rusça konuşabilen elemana .

Pratik Rusça Eğitimi Ders Rusça . Sıfatlar: sıfat ekleri, cümlede kullanımı. Metin anlatımı, diyaloglar. Başlangıç, Orta, İleri,. Bunu havaalanından itibaren hissediyorsunuz. TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Bağlıkaya, Türkiye, Ruslar için çok uygun bir tatil noktası.


Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar