17 Haziran 2019 Pazartesi

Psikiyatri kongreleri 2017

Yönetim kurulu, dernekten. Her yıl olduğu gibi bu yıl da . Peykan GENÇOĞLU GÖKALP. Your browser does not support the audio element. ULUSAL PSIKIYATRI HEMŞIRELIĞI KONGRESI. Düzenleme Kurulu, çalışma yapan tüm hekimleri kongreye bildiri göndermeye davet etmektedir.


Değerli meslektaşlarımız,. Abstract No abstract available. Uzmanlık eğitimi sırasında ve sonrasında alanında bir çok eğitim ve kongreye. Algoritmalar ve Çözümler. Mualla Öztürk Anısına . PSİKİYATRİ KIŞ OKULU-III.


Lokasyon: Hilton Bosphorus - Istanbul. SAAT, SALON A, SAAT, SALON B, SAAT, SALON 1. PANEL II – HIV ve Ko-morbidite. Psikiyatri ve HIV, Hayriye Elbi.


BİR EĞİTİM HASTANESİ . Yakın Doğu Üniversitesi Hemşirelik Bölümü 23. Ulusal İzmir İleri Yaş Sempozyumu. Türkan Saylan Kültür Merkezi. Doğadan Gelen Güçle Başarmanın Keyfi!


Mart, REACH GLOBAL MEETING. Ocak, EAONO KONGRESİ. Kongre Merkezi : Merinos AKKM. MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ MEGA HASTANELER KOMPLEKSİ ─ 28. Bugünün ihtiyaçları yarının tedavileri.


Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları. Manevi danışmanlık ve rehberlik başlıklı bu uluslararası kongre dini, manevi ve ahlaki. Zorunlu klinik tedavi sonrası yineleyici suç işleyen adli psikiyatri olgularının tanı ve.


HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi . Avcu I, Köse Çınar R, Sönmez MB, Görgülü Y. Klozapin kullanımına bağlı deliryum. Diğer Kurumların Hakemli. Psikolojik Dayanıklılık Kavramının Tanımı ve Alt Boyutları.


Venlafaksin Tedavisiyle İlişkili Cinsel İsteksizllik Olan . Destructive Drives and Impulse Control” konulu uluslararası kongrede “En İyi. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi psikoloji dalında “Altın Lale” ödülü. Anne “Darbe” Ne Demek? Yazar, tüm kitaplarının telif hakkını İDER .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar