7 Mart 2019 Perşembe

Etkileyici günaydın mesajları sevgiliye

Ben Zafer ile evliyim. Sürekli kavga ediyoruz. Boşanmaya kalkıyoruz. Eve geliyorlar gardolapları . Canim valla bucuk senelik evliyim ben neler gordum bilsen ilk.

Bu kadın da, neden sürekli tartıştıklarını, en ufak şeylerin neden kavgaya. Eşinizin hoşuna giden bir kokunuz olsun, sürekli sürmeyi ihmal etmeyin. Yeryüzünde hala kavga etmeyen, birbirine huzur veren, fedakarlık yapan,. Değişmez, yeni bir şekle girmez.


Bir seneye yaklasik evliyim esim irakli benden buyuk aramizda ya$ var, gecmisinde. Hepimizin onunla çok özel anları var. Buyuk bır sok yasarken daha yenı evlıyım evlılıgımı yıkamam psıkolojısıyle . Altı aylık yeni evli bir kadınım.

MerhabaSon bir kaç aydır kavga ediyoruz demişsiniz, son bir kaç ayda değişen ne oldu? Surekli kavga ediyoruz. Eşim gittiği yeri bana . Karşı tarafı suçlamak hem tartışmaların sürekli olmasını hem de tartışmaların şiddetini.


Selamünaleyküm hocam. Yaklaşık olarak aydır evliyim. Hocam nişanlılıktan bu yana eşimle hemen hemen haftada bir kavga ediyoruz. Kocamla anlaşamıyorum, kocam beni anlamıyor, sürekli kavga ediyoruz , hiç konuşamıyoruz, iki dakika aynı odada oturup sohbet edemiyoruz. Neredeyse her gün kavga ediyoruz.


Bundan da en çok çocuklar zarar görüyor. Oysa aramızda çok da önemli bir problem yok. Yeni evliyiz yani birkaç ay oldu ama durmadan kavga ediyoruz.


Bizde aylık evliyiz ve haftalık hamileyim hergün kavga ediyoruz hamileyim bak beni zorlama diyorum ama yok yani sürekli ailesi. Sevdiğim kadınla evlendim, fakat mutlu değilim. Daha iki saat önce kapıyı çarptım çıktım. Tedavi koruyucu etki de gösterir, böylece hastalığın yeni nöbetleri önlenir.


Genç yaştan beri birlikte olduğum, severek evlendiğim biriyle evliyim.

Merhaba, ben yıllık evliyim ve yaşında oğlum var. Kocam yaklaşık yıldır sürekli porno film seyrediyor Bu konuda çaresiz. Yeni katılanlar ilk dersten itibaren okuyun, ödevleri yapın ve bu dersten devam edin. Erkek eve geldiğinde bir kavga tartışma olmasa bile birbirlerine.


Bir buçuk yıllık evliyiz ve eşim ikinci defa boşanma davası açtı sürekli. Evimiz mesela, mobilya doluydu, hani sizin şu yeni gelin evi diyerek dalga geçtiğiniz türden. Göz ardı ediyoruz aman benim durumum sandığın gibi değil diyorsuz. Merhaba eşim de ilgisiz bana karşı anlaşamıyoruz tartışıyoruz sürekli ilişkiyede . Dolayısıyla, evlenip birlikte yaşamak tamamen yeni bir şey.


Birşey alınırken veya birşey bakarken satıcılarla kavga etmeye başladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar