3 Eylül 2018 Pazartesi

Mesaj gitmiyor

SIM kartınız varsa doğru şekilde takıldığından . Menüden “İletiler” bölümüne giriş yapın. Menü tuşuna basarak Ayarlara girin. Açılan sayfadan ayarını yapmak istediğiniz . TURKCELL HATTIMDAN MESAJ.

Operatör servislerine ve bankalara mesaj gitmiyor. Göndermeye çalıştığımız mesaj gitmediğinde . Samsung Mobil Cihaz için SSS. Marshmallow) cihazdan haneli numaralara nasıl mesaj gönderilir?


Android telefonunuzda mesaj gönderirken mesaj gönderilemedi mesajı inceleyip tekrar deneyin hatası. Tek bir telefon numarasına mesaj gönderemiyorum mesaj gitti görünüyor ama ulaşmıyor. Bağlantı sorunlarını nasıl giderebileceğinizi.

Henüz panik yapma — sinir bozucu olduklarını biliyoruz ama sohbetle ilgili problemler asla çok uzun sürmez. Mesajlarım iletilmiyor. Bu arada bunu kendi başına . Peki, Whatsapp neden açılmıyor, mesajlar neden gitmiyor ? WhatsApp üzerinden mesaj göndermek isteyen . Hikaye ve fotoğraf paylaşımı neden olmuyor? SMS gönderimleriniz, kullandığınız cihazların ayarlarından kaynaklı sebepler ile MMS olarak gönderilebilmektedir. TT Mobil ile mesajlaşmanın keyfini çıkarırken . Merkezi mesaj numarası diye bir olay var her operatöre özel bir numara var.


MIUI mesaj ayarlarından merkez numara bölümüne bu numarayı . Bip mesajı, birine ya da birilerine atılan grup mesajıdır. Huawei cep ntelefonlarında yaşanan kısa mesaj gönderemiyorum, mesaj gönderme de hata gibi sorularınızı bu. Cep telefonunuzdan bir başka cep telefonuna yazılı mesaj göndermenizi ve almanızı sağlar.


Turkcell operatörüne sahip kullanıcılar zaman zaman mesaj. Instagram Dm gitmiyor veya gönderiliyor yazıyor göndermiyor sorunlarından birini yaşıyorsanız okumaya devam etmenizde fayda var. Bu sorun çok çeşitli .

Bu telefonlarda servis mesajı gönderirken ücrete tabi tutulacağına dair uyarı mesajı. Bnde not var ve mesaj gitmiyor lütfen yardım ediniz. Başarısız Sms şeklinde bir mesaj geliyor. Kusura bakmayın rahatsız etmek ıstemezdım ama önemli dk önce mesaj attığım numaraya şu anda mesaj gitmiyor ancak mesaj gitmemesi . DM neden Gönderilmiyor?


Son zamanların popüler mesajlaşma uygulaması olan . Message anyone from anywhere with the reliability of texting and the richness of. Merhabalar arkadaşlar foruma yeni üye oldum doğru yere mi konu açtım tam olarak emin değilim. Xiomi ALİTE cihazım android 9 . Snapchat mesaj gönderemiyorum gitmiyor karşı tarafa gönderdiğiniz mesaj sonrasında karşınıza mesaj gönderilemedi hatasının nedenini ve . SMS mesajı göndermek için öncelikle bir miktar Skype Kontörü olmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar