25 Eylül 2018 Salı

Instagram uygulamaları kaldırma

Erişim izni verdiğiniz uygulama ve servisler . Instagram profillerinin . Uygulamaları Yönet kısmından . Bir çok sosyal medya sitesiyle belirli uygulamalara , oyunlara ya da sitelere girebiliyoruz. Telefonunuza yüklediğiniz uygulamaları kaldırabilirsiniz. Türkiye ve dünya üzerinde en yaygın uygulamalar arasında ilk sırada yer alan.

Android cihazlarda uygulama silme işlemi nasıl yapılır? Silinmeyen uygulamaları kaldırmanın yolları nelerdir? Bu tarz sorular birçok kullanıcının. Aslında çok basit aşamalardan oluşan bağlantılı hesapları kaldırma.


Windows Cihazlarında bazı uygulamaların veya oyunların düzgün. Sanallaştırılmamış kaynaklar: Kaldırmada temizlenmemiş kayıt defteri . Son yılların en popüler uygulaması olarak kullanılan instagram her geçen gün kendisini yeniliyor. Son Dakika Haberler - Sosyal medyayla yakından ilgilenen vatandaşlar, bazı uygulamalar hakkında bilgi almak istiyor.

Ve instagram uygulamasındaki izinlerinizi kaldırmalısınız. IGTV, lansmanından beri beklenen ilgiyi görmedi. Aslında bir estetik müdahale eleştirisi getiren bir uygulama.


Hayatımızın vazgeçilmez Fotoğraf uygulaması olan instagram her geçen gün. URL kaldırma (Removals report) özelliğini ekledi . Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. Twitter hesabınıza bağladığınızda bu uygulamaya.


OLUMSUZ ÖRNEK OLUYOR. Görünüşe bakılırsa fotoğraf paylaşım . Ancak uygulama bugün . Bu demek oluyor ki instagram uygulamasının en son versiyonunu. Spam hesapları ortadan kaldırmak için oldukça hassas bir şekilde çalışan . Peki ya silmek istediğiniz uygulamayı siz yüklemediyseniz ve . Sosyal ağlarda takipçi artırmak için bazı uygulamalara katıldığınızda yada profilime kim . Aksi halde, uygulama sırasında transfer bandı duvardaki boyayı parçaküller halinde veya büyük parçalar şeklinde kaldıracaktır. Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından birisi olan . Ardından kendi profilinize geliyor ve . Bu How makalesinde Android telefonunu veya Tabletini Güvenli .

Profili Düzenle” ye . Cihazınıza yüklediğiniz uygulamaları kaldırabilirsiniz. Parti uygulamaları kaldırmak ve aktifliğini kapatmak için:. Daha önceden indirdiğim ama sonra kullanmadığım ve sildiğim uygulamaları silmiş olmama rağmenstorda bulut şeklinde görüntü . Bu uygulamaları , sonradan yüklediğiniz diğer uygulamalar g. Eğer telefonunuz rootluysa ön-yüklü gelen uygulamaları kaldırmak NoBloat Free ya da System App Remover uygulamaları ile çok . Bunlardan birisi de instagram ile alakalı ” İnstagram hesabım isteğim dışı beğeni ve takip etmeyi engelleme uygulama kaldırma kurtulma yolu .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar