28 Ağustos 2018 Salı

Kişiye özel doğum günü kitabı

Kişiye özel doğum günü kitabı

Peki dostça ve kardeşce yaşamak ne demektir ve insana ya da topluma ne gibi. Yaşayan Balık ile Denizde Yaşayan Balık Arasındaki Fark Nedir ? Haklara, inançlara saygı duymak, dostça yaşamaktır , kardeşçe yaşamaktır , diyalog içinde yaşamaktır. Engelli-engelsiz, hepimiz, birlikte kardeşçe ve sevgiyle yaşayalım. Türk milleti arasında Kürtlerle kardeşçe , dostça beraber yaşamak ihtiyacını . Tüm bu kötülük tohumlarını ekenleri yargının önüne çıkarıyoruz ve artık tüm ayrımcılıkları kaldırmış bir ülkede kardeşçe dostça yaşamanın.


Kişiye özel doğum günü kitabı

Bu ifade dostluk kurmanın, dost olmanın zor olduğunu gösteriyor. Bundan daha kardeşçe , daha dostça , daha insani bir davranış, yaşayış biçimi olabilir mi? Elazığ için bu zor günde neler yaptığını biliyorum. Hatâ yapmaktan korkarım, yanılmaktan korkarım!


Latif Doğan adlı bir şarkıcıya ait şarkının sözlerinden. Yahu insanca yaşamak varken, dostça kardeşçe. Yazılar - İslam Dininin Temizliğe Verdiği önem - İslam dininin kardeşliğe . Sizler ülkelerinizden bize mutluluk getirdiniz, buradan ülkelerinize dönerken de muhabbet . Sen de benim biricik kardeşim ve can dostumsun.


CumhuriyetBayramımızKutluOlsunpic. Kardeşlik dilden dile dolaşan bir . En önemlisi de bir ormanda ağaçlar asla kardeşçe yaşamazlar. Her ağaç ve her bitki güneşten ve topraktan daha çok faydalanmak için var . Bugün sizler için kardeşlik sözleri üzerine bir içerik hazırladım. Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür!


Gelmişiz dünyaya milliyet nedir öğretmişiz! Kapkaranlıkken bütün afakı insaniyyetin. Nur olup fışkırmışız ta sinesinden zulmetin.


Kişiye özel doğum günü kitabı

Toplumumuzda kardeşçe yaşamak ve yaşamı sürdürmek insanların birlik ve beraberlik içinde olmalarıyla olur. Birlikte kardeşçe yaşamak varken kavga ve çatışma istemenin mantığını anlamak mümkün değil. Sevmek ve sevilmek insanların yaşama iyimser bakmalarını sağlar. Dost gözüyle bakılması . Beklentisiz bir dost bazen insanı kör bir kuyuya girme hissinden , önerileri ile sizi ayağa kaldırabiliyor. Kültür köy halkı kardeşçe birlik ve beraberlik için de yaşamaktadır.


Geçen zamana inat güzel şeyler yapıp anılmak, ne güzeldir huzur içinde dost ve kardeşçe yaşamak. Ezberler bozuldukça yaşam yenilenir ve sağlıklı rotaya…. Tenekeci yazıları Yenisafak.


Yanımızdakinin dostumuz olup olmadığı, yolculuk esnasında ortaya çıkar. Düşman kör nişancıdır da, dost bilir nerden vuracağını. SLAM DİNİ DOSTÇA VE KARDEŞÇE YAŞAMAYI ÖRGÜTLER: İSLAMDA.


Orman için kardeşlik nedir ? Sonra nedir özgürlük? Cafer-i Sadık da bir kediyi susuz bırakarak onun ölümüne neden olan bir .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar