6 Şubat 2018 Salı

Kendini bilmekle ilgili sözler

Sitemizi hemen ziyaret edebilirsiniz. Bu sayfada bilmek ile ilgili özlü sözler bulacaksınız. Değerli GuzelCumleler. Sürekli olarak kendini yönetebilmek, insanın sahip olabileceği en değerli yeteneklerden birisidir. Dalai Lama ile ilgili fikirleri keşfedin.


Yanlış ve doğru davranmayla ilgili fikirlerin ötesinde bir yer var. Sözleri - İnsanlıkla İlgili Sözler ve En Yeni İnsanlık Sözleri. Kendi kendinizi analiz etme, . Kadınla ilgili sözler. Bilme”de bir eylem söz konusu değildir.


Tanışmak, tanış olmak belki de kendini bilmenin bir üst basamağıdır. Ademoğlu, kainatla ilgili pek çok bilgiye sahiptir ama kendini bilme noktasında son derece cahildir. Etiket Arşivi: kendini bilmekle ilgili sözler. Bilmek ve Bilmemek ile ilgili sözler. Rolümüzün kıymetini bilmemek!


Kendini bilmekle ilgili sözler

Hayatı ve kendini tanımakla ilgili olarak söylenen diğer sözlerin hepsi . Her insan kendini bilmek için uğraş vermeli, kendini bilmenin dışında kendisinden daha. Bu anlamlı söz , en eski bilgelerden beri hep tekrar edilerek günümüze kadar. Tanımak İle İlgili Sözler Kısa, Tanımak İle İlgili Sözler Resimli, Tanımak.


Bireyin kendisiyle iletişim kurabilmesinin en önemli yolu bireyin kendisini bilmesidir. Bazı insanlar koca evreni bilirler de, kendilerini bilmezler. Aradığınız konunun ilk harfini tıklayarak ilgili anlamlı sözlere ulaşabilirsiniz.


Kadîm bilgelik, kendini bilmekle var olmuştur. Sen kendini bilmezsen,. Bilmeyip de bildiğini sanmak tehlikeli bir hastalıktır. Bildiğin zaman bildiğini anla, bilmediğin zaman ise bilmediğini anla. Insanın kendini bilmesinden güzel birşey yok.


Erdoğan konuşmasında, Deprem sonrası bazı kendini bilmezler. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Kibirli sözler yazımızda kibir sözleri , kibir ile ilgili sözler , kibirli insanlara. Bir insan ne kadar kendini beğenmiş kibirli biriyse, mizah yeteneği o denli yerlerdedir.


Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın. Başarılı olmuş insanların hayatı ve sözleri başarı yolunda önemli örneklerdir. Ne olduğunu bilmek için, işe önce, ne olmadığını araştırıp- bilmekle başlamalısın. Friedrich Nietzsche sözleri ve felsefe öğretisi ile kendi çağına tümden bir karşı çıkış olarak. Ya haddini bil, ya da kendini bil.


Yoksa önce haddini bildirirler, sonra kişiliğini söndürürler. Haddini bilmek ne kadar güzel bir erdemse, haddini . Kadir kıymet bilmeyen kim varsa, işte O en değerli bu dünyada. En iyisi mi, sen kendini yorma.


Bırak seni sen olduğun için seven insanlar olsun yanında. Kısacası insanın kendini bilmesi, kendine gelmesi ve kendini okuması Rabbini bilmesidir. Yoksa hayvan ve camid hükmünde insan olmak ihtimali var.


ALLAHA iman etmeyeyim. Bir bahçeye giremezsen, durup seyran eyIeme. Bir gönüI yapamazsan, yıkıp viran eyIeme. Iim, kendini biImektir. Az söz erin yüküdür, çok söz.


Cahil insan her sözünde kendini aklar, âlim insan her sözünde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar