18 Ağustos 2016 Perşembe

Turk telekom hediye internet

Turk telekom hediye internet

Hediye İnternet servisi hakkında bilgi için tıklayın. G uyumlu sim kartınızı . Uygun konuşma ve internet paketleri, faturalı, faturasız tarifeler burada. Peki gün kullanılabilecek hediye internet için ne yapmak gerekiyor? GB, toplam GB mobil internet tanımlanacağını duyurdu. Türk Telekom — Benim İçin İnternet Hediye GB Reklamı.


Turk telekom hediye internet

Kendi internetim gidiyor, hediye verilen internet değil. Nasıl hediye internetten kullanabilirim? Güvenli internetin keyfini yaşamak için tıklayın. Banka aracılığıyla yapılacak yüklemeler kapsamında Bankamız internet şubesi, mobil şube, . Elazığ merkezli depremin ardından seferber olduk. Sağ üst tepede göreceğiniz hediye paketi iconuna tıklayın.


Duruma göre GB, GB, 5MB internet veya 2DK konuşma paketi kazanabilirsiniz. Hattını değiştirenlere iki katı internet hediye ! Kampanyaya katılıp hediye Vitamin Eğitim paketinizi aldıktan sonra, . AranKazan Kampanyası ile diğer operatör ve sabit hatlardan dakika arandığınızda, her yöne hediye dakika kazanırsınız. TT Mobil numaranızı tüm . Taahhütsüz, kotasız, sınırsız ve ev telefonu olmadan fiber hızındaki internet.


Turk telekom hediye internet

G ile tanışma olarak hediye olarak hattınıza yüklenen Bedava GB internet paketidir. Kurban Bayramı Geldi Üstad Hediye Birşeyler Yokmu Bize. Mbps hıza kadar limitsiz fiber internet , D-Smart GO Film - Dizi Paketi bir arada ₺74.


Ay Film Dizi Kanalları Hediye ! Sadece ay sözünüze ilk ay 1Mbps hız hediye ! Detaylı bilgi için tıklayın! Migros kasalarda, Media Market,. Biyoloji alan sınavında faydalanacağınız bu eşsiz kitabı hediye ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar