24 Ağustos 2016 Çarşamba

Annelerle ilgili özlü sözler

En kutsal varlıklarımız annelerimiz için bu sayfamızda çok güzel sözler hazırladık. Bu sayfada yer alan anne ile ilgili güzel sözleri canlarınız . Kelimelerle anlatılamayan . Her zaman başımızın tacı olan eli öpülesi annelerimizin önemini ve değerini anlatan sözlerden bir demet hazırladık…. Ben, annemi nasıl sevmem ki o beni bir müddet karnında, uzun bir zaman da kucağında, ölünceye . Anne , Güzel söz ve Özlü sözler hakkında daha fazla fikir görün.

Anne ile ilgili Söylenmiş Güzel Sözler. Anlamlı anne mesajları, anne ile ilgili sözler, en güzel anne sözleri, resimli anne sözleri,. Ana baba kiymeti bilmeyen Allah, Fenomenler, Özlü Sözler , Amazing.


Beni de bir ana doğurmadı mı? Türk anaları daha nice Mustafa Kemal? Anneler ile ilgili özlü sözler. Bebekler hayata gözlerini açtıklarında önce anneleri ile tanışırlar. Onun kokusuna, sesine aşina olurlar ve ömürleri boyunca da çocuklar için .

Ayrıca anne ile ilgili yazılar ve bir şiir de sayfada mevcuttur. Güzel söz, Özlü sözler ve Anne olmak hakkında daha fazla fikir görün. Anneye güzel sözler arıyorsanız içeriğimizden en güzel anne sözlerini ve anne ile ilgili hadisleri yazılı, resimli olarak bulabilirsiniz. Com eğitim kaynakları, öğretmenler yardımlaşma forumu.


Hiç kimse kollarında bir çocuk tutan anne kadar muhterem ve birkaç çocuk arasındaki bir anne kadar, saygı değer değildir. Wolfgang Van Goethe . Seni çok seviyorum anne , anneler günün kutlu olsun. Dünyanın en güzel duygusu olan annelik . Anne , doğduğumdan beri, hayatımla ilgili aldığın tüm kararlar ve mükemmel . Kadın haklarıyla ilgili en büyük şey bir anne olmaktır. Anne sevgisi ve anneler günü için özel hazırladığımız güzel sözler.


Hem kendiniz için hem de Anneniz için güzel sözler. Anne hakkı ödenmez sevmeye de ömür yetmez. Bilgece Sözler , Hadith, Edebiyat, Şiir Sanatı, Bilgelik, Yazma, Tips.


ANNE İLE İLGİLİ ATASÖZLERİ – GÜZEL SÖZLER. Ana gibi yar Bağdat, (vatan) gibi diyar olmaz. Herkes salonda toplansa .

Kısa ve uzun mesajlardan . Anne Sözleri bu alanda siz değerli ziyaretçilerimiz için özenle hazırlamış olduğumuz Anne Sözleri bulabilirsiniz. En Güzel Anne sözleri. Bizleri dünyaya getiren annelerin.


Ey kahraman Türk kadını! Sen ayaklar altında ezilmeye değil, omuzlar üstünde göklere yükselmeye layıksın. Bir önceki yazımız olan Ağaç Kökünden Yıkılır Atasözüyle İlgili. Hayatta okuduğum en .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar