30 Eylül 2015 Çarşamba

Mutlu muyum testi onedio

Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi. Son olarak, mutluluk senin için istediğinde takıp çıkarabildiğin bir maske gibi mi? Evet, çevremdekilere hep mutlu olduğum izlenimi veririm.


Değilsen yine de mutlu olmayı başarabiliyor musun ? Biraz klişe kaçacak ama gerçekten en ufak bir şeyde bile mutluluk.

En mutlu olduğun zamanlarda kimle birliktesin? Hayat koşturmacasından sıkıldın mı? Ruhunun en derinleri bile mutluluğa aç mı? Tek ihtiyacın olan seni neyin mutlu.


Bu durum seni çok düşündürüyorsa buyur gel. O zaman testi çöz ve gerçeklerle yüzleş. Bu Test Seni En İyi Anlatan Kelimeyi Söylüyor! Mutlu olmayı hak ediyor musun ?

Ana Sayfa Test Psikoloji Testleri. Zengin ama yalnız olmak mı? Senin pencerenden dünyaya dökülen kelimeler bu testin sonunda. Bizce mutlaka düşünmüşsündür.


Hemen testi çöz ve ne kadar iyi bir insansın . Bunlardan hangisi senin için daha mutlu edici? Verdiğin cevaplara göre senin gerçek kişiliğini sana söyleyeceğiz. Testi çöz, hayat seni ne kadar yormuş gör! BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!


Bakalım seni ilişkinde en mutlu eden hareketi neymiş? Yalnızken ne kadar mutlu olduğunu öğrenelim bir de? Peki ama neden yalnızsın? Sen İnsanların Aklında Hangi Özelliğinle Kalıyorsun? Sana neden mi aşık olmalılar?


Haydi testi çöz ve öğren! Eşini daima mutlu edebilmek ve ilişki içinde mutlu kalabilmek herkes için formülü farklı bir durum olsa da senden ne kadar iyi bir eş olacağını .

Seni diğer insanlardan ayıran en önemli özelliğin ne? Merak ediyorsan doğru adrestesin! Ne zaman fesatlık yaptığımızı, dedikodularımızı, kıskançlıklarımızı yansıttık ki zaten?


Hep iyi biri olduk, değil mi? Ama bu test gerçekleri açığa . Değerli olan vaktini, parasını ve imkanlarını seni mutlu etmek adına harcar mı? Yaz boyu evlenen sayısız eşe dosta maruz kaldık. E haliyle sıra ufaktan sana da . Tüm zorluğu karısı çekti, tam.


Sosyal medya sayesinde popüler hale gelen Doğu Ekspresi ne bilet bulmakta güçlük çelen vatandaşların şikayetleri dikkate alındı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar