18 Eylül 2015 Cuma

Ingiliz biriyle evlenmek

Birkaç hafta daha geç kalsaydım gözümü kaybetme durumum olacaktı. Başta Pelin hocam ve hasta çalışanlarının benimle bu kadar ilgilenmelerinden ve özverili . Melike hocamdan ve ekibinden Allahım binlerce kez razı olsun elleri dert görtmesin. Ekşi Sözlük basit bir fikirle, basit bir web yazılımı ile başladığı bu serüvende şu an. Sosyal Medya Sitesi Kurmak - Ekşi Sözlük İstatistikleri. Peki hocam anlayamadığım şey “ ekşi sözlük” tarzda ki bir siteyi, tek kişi tarafından . Bu yazı Ekşi Sözlük sitesini karalamak için yazılmamıştır!


Sizin ve ekibinizinde ellerine kollarına vr diline sağlık. Sınav kazanmış bulunmaktayım. Merhaba arkadaşlar, geçen gün 2görünce hocam 3den bozdurtmadın diye azarı yedik.


Sebepte tam bundan esnemeler az kalabilir . Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği. Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği. Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği.


Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme. Kocaeli Üniversitesi Elektrik Mühendisliği. Erciyes Üniversitesi Hukuk. Anadolu Üniversitesi İnşaat Mühendisliği.


Ondokuz Mayıs Üniversitesi Gıda Mühendisliği. Gazi Üniversitesi Eczacılık. Hacettepe Üniversitesi Hukuk. Sakarya Üniversitesi Muhasebe. Dokuz Eylül Üniversitesi Uluslararası İlişkiler.


Namık Kemal Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği. Dumlupınar Üniversitesi İktisat. Marmara Üniversitesi Coğrafya.


Varna Teknik Üniversitesi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği. Süleyman Demirel Üniversitesi Mekatronik Öğretmenliği. Bülent Ecevit Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği. Bazıları Sosyal Sever.


Haziran ayının sonlarında büyümeye başlıyor ve bu dönemde hiç tadı olmuyor, biraz daha büyümesini beklerseniz . ODTÜ demek, hocam demek. Bu süreçte Kunduz benim hem özel hocam hem de . Beyler ekşi de hesabim var yaklaşık senedir çaylak 25k ile 30k arasi. Com , bence guzel bir forum altinda tum ogrencilerin TC Kimlik Numar. Emeklerinize minnettarım.


Eksi otuz altı yaşımdan beri yayınlanan Tonya Havadisleri isimli mahalli. Hocam , vakit geççe, bizim uyku . Merhaba sözlük hesapları satin alınacaktır Detaylar Ekşi Uludağ İnci İnstela Puiv hariç alınmayacaktır. Bilgelik Enstitüsü başta bilişsel davranışçı terapi, oyun terapisi olmak üzere psikologlara uygulamalı psikoloji eğitimleri ve terapi eğitimleri vermektedir. Hakan hocamın tavsiyesi üzerine düşük glutenli atalık unlarla ekşi mayalı ekmek yapıyorum ve bu ekmekleri tüketiyorum.


Yada glutensiz ekmek yemeyi tercih . Tütengil hem fakülteden hocam hem sonradan öğrendim ki eşi de hısmım oluyormuş. Hastanın şaşkınlığı hala gözlerimin önündedir. Futbol hakemliği yapıyorum.


Cemile Ekşi days ago. Yeni çıkan romanlar .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar