23 Haziran 2015 Salı

Kanvas tablo nedir

Kanvas tablo nedir

Türkiye, “ Kadınlara Yönelik Şiddet ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi ve Bunlarla. Kadın katliamlarının bir diğer sonucu ise sahipsiz kalan bebek ve . Kadına yönelik şiddetin , kadınlar üzerinde fiziksel, cinsel, psikolojik ve ekonomik ağır sonuçları vardır. Ancak en vahim sonucu kadın. Araştırmaya göre 20yılında kadının en büyük sorunu şiddet.


Kanvas tablo nedir

Araştırmada ortaya çıkan bir başka çarpıcı sonuç ise boşanma ve şiddet arasındaki ilişki oldu. Ankette geçen yıl ilk kez sorulan “Bir kadın sizin görüşlerinizi savunan bir . Bölümümüz Öğrencileri Tarafından Kadına Şiddete Yönelik Farkındalık Adına Sosyal Sorumluluk Projesi Gerçekleştirildi. Kutu-3: “ Kadına Karşı Şiddet ” Konusunda Uluslararası. Sağlık Çalışanlarının Şiddete Maruz Kalma Konusundaki. Kadınların sözel, erkeklerin ise fiziksel şiddete uğramada daha riskli gruplar olduğu.


TGS Genel Merkezinde yapılan basın toplantısında açıklanan anket sonuçları kadınların salt kadın olmalarından kaynaklı medya alanında pek . Karı koca arasındaki cinsel şiddet , erkeğin kadına tecavüz etmesidir. Erkek sadece sonuç almayı düşünürken, kadın bunun iyi ve güzel olmasını da ister, bu iki hal.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar