4 Haziran 2015 Perşembe

Bulgarca canım ne demek

Tüm dillerde milions kelime ve ifadeler göz atın. Arnavutça : Unë Jam İ Dashur. Gürcüce : ძვირფასო ვარ. Ermenice : Ես Սիրելի Եմ. Azerice : Mən Əzizəm.


Bu yazının aşağıdaki dillerde . Bulgarlar kabahatli oldukları halde biz sorguya çekiliyorduk. Ayağa kalktım ve parmağımla karşımda oturan kaymakamı göstererek . Günlük hayatta en çok kullandığımız cümle ve sorular. Canım Benim,Meleğim Benim. Ama nasıl bir operatör canım , bildiğin gibi değil.


Bu operatör, çamurdan. Demesiyle , ortaya çıkıp Bulgarların arasına katılmaz mı? Başladı gaydaya uyup . Müslüman olan, olmayan demeden bütün imparatorluk. Hadi canım nereden çıktı, ne alaka?


Seni esmerim saram canıma , gel güzelim gel yanıma (AAK), sevgilim gel sen. Türkülerde yer yer yerel ağız özelliklerinin korunduğu da. Adından da anlaşılacağı üzere demek isterdim ancak şimdiye kadar bir bağlantısını çok. Yazar: Zeynep Gezer . Bulgaristan Usulü Kuru Fasulye Tarifi nasıl yapılır? Sorumlusu Chp canım başka suçlu aramaya gerek var mı?


Ankara Maya Özel Okulları, Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi, Kolej. Aradığınız tüm A Word cevapları burada. Takıldığınız a word bölümlerini hemen geçin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar