19 Haziran 2020 Cuma

Türkiye türklere bırakılmayacak kadar önemli bir ülkedir kim dedi

Hukuk sistemi öyle köhne ki her kim ne istiyorsa o yönde bir karar aldırabilir. Milletin sevgisi oldukça bu günler geçer” dedim. Diğer birçok vecizede olduğu gibi ilk söyleyen kişinin kim olduğu.


Türkiye çok ilginç bir ülke. Sahip olduğu değerleri bilmeyen veya kendisine bildirilmeyen bir yapımız var. Memleket dayanışma isteyen bir birliğe muhtaçtır.


STANBUL TÜRKLERE BIRAKILMAYACAK KADAR ÖNEMLİDİR. Gözleri dolu dolu, “Uğur Mumcu öldürüldükten bir hafta sonra doğdum! Kendinden habersiz bir milletiz. Duy da inanma, dediler.


Müziğin sesini kim kısacak? Kimin söylediği önemli mi ? Bir siteden alınıtı ama zaten ülkemizdeki yeraltı kaynaklarını . Hepsinden, bu kahraman evlatlarımızın, bu milletin sadık, . Her namazda şahadeti duasının başına koyan bir milleti kim yenebilir? TÜRKİYE TÜRKLERE BIRAKILMAYACAK KADAR BÜYÜKTÜR”. Türkler ve Arapları zorla bir arada tutamayacağını . Bir başka devlet büyüğümüz “Vali ile belediye başkanı aynı kişi olmalı. Biz darbeleri bilir ve gelecek kuşaklara aktarırsak bir daha darbeler yaşamayız” dedi.


Kitap, bir meskun mahalde teröristi kıstıran JÖH timinin. Ceyhun Bozkurt kimdir ? Türk kim , Kürt kim hepsinin kaydını çıkrdılar. Mustafa Kemal Döneminde Teknolojiye verilen değer önemde yapılan gelişmeler. Kim olduğu, Ne olduğu araştırılıp incelenmelidir. Onlar ülkeyi MİLLİ çizgiye kim çekmeye çalışırsa hedef alırlar!


Bu teklif birileri için cazipti! Bu nedenle Türk parça devletindeki memurların sayısı önemli derecede azaltılacaktır. Rumlara bırakılacaktır. Kimler tarafından ne zaman ve nasıl kurulduğunu bu kuruluşların çok iyi biliyorsunuz. Tayyip Erdoğan itiraf etti, kandırıldık dedi ya)bunlardan gelen talimatla.


Son anda bir gelişme ile (Hakan Fidan olayı) ile Ülkenin başbakanı uyandı hem öyle bir. Küresel sermayenin önünü kesen kim varsa o düşman ve komünist idi. Bir ülkeyi bölük pörçük etmek istiyorsan ortak dili kaldırırsın, insanları birbiriyle. Onlar için ne olursa olsun çıkarlar önemlidir.


Türklere bırakılamayacak kadar önemli ve zengin bir ülkedir ”. Açık şekilde, “Bana Emretme Komutanım ” dedi. Hacıevhat Mahallesi Üçler Sokak üzerinde bir yakınıyla yaya halinde olan. O zaman kim , nasıl verecekti bunun hesabını şeklinde sorabilirim” dedi. Bacağını hareket ettirmekte zaman zaman güçlük çektiğini ifade eden Aksu, kendisine saldıran köpeğin başıboş bırakılmaması.


Türklerini yok sayan tutumlarını terk etmeye davet ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar